vozači nervozni / Kaos na autocesti Rijeka-Zagreb: Kolona duga četiri kilometara

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Danas od 14 do 23 sata na snazi je zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim važnijim državnim cestama u Istri i priobalju

22.6.2022.
14:00
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb stvorila se kolona vozila duga četiri kilometara. Kod zone radova, između čvorova Bosiljevo II i Vrbovsko u smjeru Rijeke, vozi se usporeno, javlja HAK.

Iz HAK-a javljaju kako su vremenski uvjeti u većem dijelu zemlje povoljni su za vožnju, a na većini cesta vozi se bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz povećanu gustoću prometa vozi se na autocesti A1 između naplatne postaje Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru juga i na Krčkom mostu u oba smjera.

Danas od 14 do 23 sata na snazi je zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim važnijim državnim cestama u Istri i priobalju. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljudi su nervozni.

„Kolona ispred i iza nas u tri trake na autocesti u smjeru Rijeke u jeku sezone. Sramota, zar ne mogu nešto napraviti? Prije tunela vozimo se od Vukove Gorice do Vrbovskog 1 sat i 40 min u 3 kolone. Idemo mic po mic“, poručila je gospođa za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Koliko vidim nema nesreće, samo neki kvarovi. Tamo je i suženje ceste, pa je možda i zbog toga zastoj. Izašli smo iz tunela i taman vidjeli kolonu“, kazala je žena za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo