kriv je - bager / Kaos u centru grada: U Zagrebu pao rasvjetni stup, uzrokovao požar na još četiri stupa

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Promijenjene su trase tramvajskog prometa nakon što je u centru grada, na Trgu kralja Tomislava, pao rasvjetni stup

30.7.2020.
12:15
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Zastoj je tramvajskog prometa u zoni Zrinjevca, zbog čega tramvaji linije 6 iz smjera Črnomerca prometuju Trgom bana Josipa Jelačića, Trgom žrtava fašizma, Draškovićevom ulicom te nastavljaju redovitom trasom

Promijenjene su trase tramvajskog prometa nakon što je u centru grada, na Trgu kralja Tomislava, pao rasvjetni stup koji je zatim pao i potrgao tramvajske vodove, a još se četiri stupa zapalilo, javljaju iz Ureda za upravljanje hitnim situacijama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog prolaska bagera oštećen je gornji vod. Zastoj je tramvajskog prometa u zoni Zrinjevca, zbog čega tramvaji linije 6 iz smjera Črnomerca prometuju Trgom bana Josipa Jelačića, Trgom žrtava fašizma, Draškovićevom ulicom te nastavljaju redovitom trasom. U povratku, iz smjera Sopota, tramvaji prometuju Glavnim kolodvorom, Vodnikovom ulicom, Savskom cestom, Frankopanskom ulicom te dalje redovitom trasom. Tramvaji linije 13 u oba smjera prometuju Trgom žrtava fašizma, Jurišićevom ulicom, Trgom bana Josipa Jelačića i dalje redovitom trasom", poručili su iz Zagrebačkog holdinga. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo