'S MALO VIŠE ASISTENCIJA' / Kapetan Ostojić: Krećemo u novo poluvrijeme!

"Znate i sami, od sutra krećemo u novo poluvrijeme, 0:0, ili ako gubimo 2:0, treba napraviti samo jedan hat-trick, 3:2, ili tripl-dabl u košarci, s malo više asistencija, tu i tamo neko zakucavanje i krećemo ispočetka", izjavio je 'kapetan' Ostojić.

19.5.2013.
22:37
VOYO logo

Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika RajkoOstojić izjavio je večeras kako je očito da je Zagreb podijeljen, ali je izrazio optimizam u borbi za budućnost grada u drugom krugu lokalnih izbora koji će se održati 2. lipnja, te pozvao građane da im se odazovu u što većem broju.

"Očito je da je Zagreb podijeljen između onih koji smatraju da se Zagreb dobro vodi i da je u dobrom stanju i na velik broj onih koji smatraju da je stihija i da su promjene potrebne", kazao je Ostojić u svojem stožeru u zagrebačkoj Praškoj ulici.

"Čim sam doznao neslužbene rezultate izbora čestitao sam svom SDP-u, lista naše stranke je uvjerljivo najjača lista u gradu Zagrebu. Znate i sami, od sutra krećemo u novo poluvrijeme, 0:0, ili ako gubimo 2:0, treba napraviti samo jedan hat-trick, 3:2, ili tripl-dabl u košarci, s malo više asistencija, tu i tamo neko zakucavanje i krećemo ispočetka", izjavio je 'kapetan' Ostojić.

"Definitivno nećemo ništa promijeniti u strategiji za drugi krug izbora. Moja kampanja je bila inspirativna, to je bila kampanja činjenica, nije bilo prljave igre. Nismo kidali ničije plakate niti lijepili plakate na stabla", dodao je.

Zahvalio je svim svojim kandidatkinjama i kandidatima na "fair playju" u kampanji, te svima koji su pred javnosti izložili i branili svoje programe, ali i svim građankama i građanima Zagreba koji su izašli na izbore.

Osvrnuvši se na velik broj onih koji danas nisu izašli na izbore, Ostojić je istaknuo da su izbori „praznik demokracije ali i radni dan demoracije, kad možete jasno reći i poslati svoju poruku kakav grad i kakve promjene želite“.

Pozvao je građane da se u što većem broju odazovu drugom krugu izbora za dva tjedna. "Uvjeren sam da će velika većina onih koji danas nisu izašli na izbore izaći za dva tjedna i odgovoriti na pitanje koje ponavljam tri mjeseca: Što je vama bitno?",, kazao je. Posebno je zahvalio "svima onima koji su izabrali promjene" te poručio: "Vidimo se za dva tjedna“.

Na novinarsko pitanje kako će u drugome krugu nadoknaditi golemu prednost aktualnog gradonačelnika Milana Bandića, Ostojić je kazao da je on sportaš koji nikad ne odustaje i ne gubi nadu, jer dok traje utakmica promjene su moguće.

"S nama mogu koalirati svi koji se slažu s našim programom, svi osim dvije liste, formalne liste HDZ-a i nezavisne liste Milana Bandića", za kraj je kazao Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo