'mi smo dokazani antifašisti' / Karamarko: 'Afera s Hasanbegovićem je inscenirana, kao i s Crnojom'

'Ajmo malo pogledati u budućnost, ja mislim da sve što se događa s Hasanbegovićem, pa i s Cronojom, ne znam tko je sljedeći, to je jedina aktivnost kojom se bavi opozicija', poručio je Karamarko

11.2.2016.
19:15
VOYO logo

Prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a TomislavKaramarko u četvrtak se obratio novinarima, a najviše se govorilo o ministru kulture ZlatkuHasanbegoviću, za kojeg je rekao da ostaje u Vladi.

"Vidio sam fotografije, nikakav ustaški znak se ne vidi, ne želim ulaziti u detalje, ono što je osnovno je da je danas Hasanbegović rekao da je antifašist, mi smo dokazani antifašisti, našu stranku je osnovao general i čovjek koji se borio protiv toga",  kazao je Karamarko te ponovio kako zna da je Hasanbegović iskreni antifašist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što je izvađeno iz konteksta i što nije, njegovi radovi su napravljeni prije 20 godina. 'Ajmo malo pogledati u budućnost, ja mislim da sve što se događa s Hasanbegovićem, pa i s Cronojom, ne znam tko je sljedeći, to je jedina aktivnost kojom se bavi opozicija", smatra o aferama nove Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo