STATUS BUDUĆEG POTPREDSJEDNIKA / Karamarko 'fejsa' i iz sabornice: 'Sad vidimo tko je dijelio Hrvatsku! Svojim replikama Sabor pretvaraju u teatar'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Nakon četiri godine gospodarskog i socijalnog propadanja države oni raspravljaju o fašizmu i antifašizmu kao da je to najvažnije pitanje budućnosti države', navodi Karamarko

22.1.2016.
15:52
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Predsjednik HDZ-a i budući potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko komentirao je u petak na svom Facebook profilu tijek saborske sjednice ustvrdivši kako se sada vidi tko je dijelio Hrvatsku jer zastupnici SDP-a i njegove koalicije, nakon četiri godine gospodarskog i socijalno propadanja države, raspravljaju o fašizmu i antifašizmu.

"Sad vidimo tko je dijelio Hrvatsku. Teško je vjerovati o čemu cijelo jutro u Saboru raspravljaju zastupnici SDP-a i njihove koalicije. Nakon četiri godine gospodarskog i socijalnog propadanja države oni raspravljaju o fašizmu i antifašizmu kao da je to najvažnije pitanje budućnosti države", navodi Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Retoričkim replikama Sabor pretvaraju u teatar odbijajući shvatiti da njihova gluma više nikom nije zabavna. Tu predstavu smo gledali preduge četiri godine. Zar nam moraju i na odlasku pokazivati čime su se bavili dok je gospodarstvo u državi propadalo", objavio je predsjednik HDZ-a na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo