odlučnost na razini / Karamarko: 'U slučaju da je Crnoja zaista kriv, naravno da će biti sankcija'

Image
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

'Hajdemo se baviti realnim problemima branitelja, za koje je on zadužen da ih počne rješavati. To su ogromni problemi, imamo ogromnu populaciju branitelja koja nije zadovoljna. Crnoja ima i neki drugi dio priče - a to je njegov ratni put, to je njegovo časno držanje u Domovinskom ratu i utjecaj među braniteljima', rekao je šef HDZ-a

26.1.2016.
14:04
Grgur Zucko/PIXSELL
VOYO logo

Prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko najavio je u utorak da će razgovarati s ministrom branitelja Mijom Crnojom o medijskim tvrdnjama da je prijavio lažnu adresu stanovanja i, ako je nešto pogriješio, sigurno će biti sankcioniran. 

"Ne znam detaljno, razgovarat ću s gospodinom Crnojom. Vidim da se sada stvaraju problemi možda tamo gdje ne bi trebali. Ako je nešto pogriješio, sigurno da će biti sankcionirano, a ako nije, neće", rekao je Karamarko odgovarajući na upit o napisima u medijima da je Crnoja kao mjesto stanovanja prijavio trošnu baraku u Samoboru, iako živi u stanu u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

(Robert Anic/PIXSELL)

"Hajdemo se baviti realnim problemima branitelja, za koje je on zadužen da ih počne rješavati. To su ogromni problemi, imamo ogromnu populaciju branitelja koja nije zadovoljna. Crnoja ima i neki drugi dio priče - a to je njegov ratni put, to je njegovo časno držanje u Domovinskom ratu i utjecaj među braniteljima", izjavio je Karamarko nakon komemoracije za bivšeg predsjednika HSS-a Josipa Friščića.

Ponovio je kako je zadovoljan jer je DIP brzo reagirao na njegove sumnje za krađu mandata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
čeka se reakcija mije crnoje /

Nove optužbe na račun ministra branitelja: on je nasilnik, lažira adresu stanovanja i povezan je s podzemljem! Reagirao i Sabor...

Podsjetimo, nakon što je portal Index.hr objavio članak s fotografijom Crnojine adrese prebivališta, ista je ubrzo nestala iz životopisa na stranicama Sabora, a tjednik Nacional iznio je i dodatne navode koji novog ministra branitelja prikazuju u negativnom svjetlu te ga se povezuje s imenima iz hrvatskog podzemlja.

Nacional tako navodi da je Crnoja bio pritvoren u Remetincu zbog nasilničkog ponašanja te da je bio u bliskoj vezi s Vinkom Žuljevićem Klicom, umirovljenim pukovnikom HVO-a kojeg se povezivalo s vlasništvom u zaštitarskoj tvrtki Bilić-Erić Security, a koji je ubijen u sačekuši u svibnju prošle godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali problematični detalji iz prošlosti ministra branitelja uključuju zavarivanje garaže samohranoj majci djeteta s poteškoćama u razvoju koja ga je nekoliko puta prijavila policiji. Kasnije se uspostavilo da je ta žena Branka Marinov, udovica Veselina Marinova, kojeg je ubio Klica. "On je ljudsko smeće bez ikakvog morala", kazala je za Nacional udovica Marinov.

Prema tvrdnjama Nacionalovog izvora, Crnoja je u Remetincu završio nakon što je nokautirao šakom u glavu vozača autobusa koji mu je donio pošiljku i to zato što je vozač Crnoju tražio da mu plati prije preuzimanja pošiljke. Dok je vozač prijavio incident, Crnoja je pobjegao, a kako je tada još bio prijavljen na lažnoj adresi, policija ga nije mogla pronaći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo