bogat program / U Karlovcu večeras počinje 'Zvjezdano ljeto', a goste očekuje stotine besplatnih programa naredna tri tjedna

Manifestaciju su danas otvorile mažoretkinje, a sutra se uz Kupu pali Ivanjski krijes

23.6.2022.
19:31
VOYO logo

Tradicionalna manifestacija karlovačka manifestacija Zvjezdano ljeto otpočela je večeras oko 19 sati i to koreografijom karlovačkih mažoretkinja, a bila je tu i Karlovačka građanska grada. Ova tradicionalna manifestacija tijekom narednih 20 dana pružit će više od 100 programa. O tome je RTL-ova reporterka Dona Dianna Prčić razgovarala s direktoricom Turističke zajednice Grada Karlovca Marinom Burić.

Otkrila je što posjetitelje i goste očekuje ove godine: "Nakon svečanog otvorenja, očekuje nas najstarija karlovačka manifestacija, tradicija dugačka 240 godina, a to su Ivanjski krijes na obalama rijeke Kupe. Već sutra slijedi Karlovački kazališni festival, Okusi svijeta, međunarodni festival folklora, flautistička akademija, open-air tribute festival, brojne radionice i manifestacija. Sve će kulminirati na sam rođendan kada 13. srpnja, rođendanskim balom", otkrila je Marina Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođendanski bal je jedinstveni način slavljena rođendana u Karlovcu kad će 443 para zaplesati na glavnom trgu gradu. Direktorica Burić je uputila poseban poziv: "Pozivamo sve da se prijave i zaplešu!"

Svi sadržaji tijekom ove manifestacija besplatni su, što je motiv više za posjetitelje iz drugih krajeva Hrvatske, ali i Europe da posjete Karlovac i "Zvjezdano ljeto."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo