STANJE IM JE DOBRO / Sumnja u koronavirus u Hrvatskoj: Splitski pacijent u izolaciji, osječki ide na kućnu njegu!

Image
Foto: Davor Javorović/PIXSEL

S obzirom da je prošao inkubacijski period, a svi učinjeni testovi su bili negativni, planiran je otpust iz bolnice tijekom dana na kućnu njegu", izvijestili su iz bolnice

3.2.2020.
13:35
Davor Javorović/PIXSEL
VOYO logo

Zdravstveno stanje muške osobe koja je od nedjelje u izolaciji u KBC-u Split zbog sumnje na koronavirus je stabilno te se još uvijek čeka konačni laboratorijski nalaz briseva koji su poslani u zagrebačku Kliniku za infektivne bolesti "Fran Mihaljević", objavili su u ponedjeljak splitski liječnici.

Istaknuli su kako je sve pod kontrolom, pacijent je stabilno, imao je blagu respiratornu infekciju i do daljnjega ostaje u izolaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također navode kako su u kontaktu s Kriznim stožerom Ministarstva zdravstva te da se u zbrinjavanju poštuju svi propisani protokoli.

VEZANI ČLANCI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osječki pacijent ide na kućnu njegu

Iz Ravnateljstva KBC-a Osijek danas su izvijestili da je pacijent koji je u tu bolnicu primljen sa sumnjom u infekciju novim koronavirusom dobro, a njegov klinički nalaz je uredan. 

"S obzirom da je prošao inkubacijski period, a svi učinjeni testovi su bili negativni, planiran je otpust iz bolnice tijekom dana na kućnu njegu", izvijestili su iz bolnice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napominju da je za testiranje uzoraka svih bolesnika sa sumnjom na koronavirusnu infekciju nadležna Klinika za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo