bivši gradonačelnik Splita / Kerum napao novinara: 'Nije korektno da se ti i Ivošević kao Srbi rugate svetom Duji i Hrvatskoj'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Kerumu je zasmetao novinarov tjedni pregled

26.4.2022.
9:02
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik HGS-a i bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum na svojoj Facebook stranici obračunao s novinarom Dalmatinskog portala Damirom Petranovićem. Kerumu je zasmetao novinarov tjedni pregled, te ga je prozvao zbog da od Ivoševića dobiva ''plaću sa strane''.

Image
okršaj pred izbore /

Marijana Puljak: 'Kerum je preko svojih firmi upropastio nekoliko stotina obitelji'

Image
okršaj pred izbore /

Marijana Puljak: 'Kerum je preko svojih firmi upropastio nekoliko stotina obitelji'

Kerumovu objavu prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Odgovor Petranoviću na tekst na Dalmatinskom portalu pod naslovom "Split jest zbilja bio kurac".

Novinaru Petranoviću, većina tvojih tekstova je gađenje mene, moje stranke i moje obitelji, odnosno Keruma. Pitanje je sad je li to mržnja prema meni ili si ograničen pa nemaš drugih tema, vjerojatno ovo drugo. Polupismen si i ne znaš šta bi pisao i ja ti dobro dođem, lagano dobiješ plaćicu i nešto "sa strane" od tvog zemljaka Ivoševića, odnosno njegovih civiliziranih, tolerantnih, uljuđenih mentora Puljaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petranoviću, postao si proziran, prošle godine si ti dobio nagradu "zlatni kurac" koju ti je uručio tvoj zemljak, porijeklom Srbin kao i ti, i nije pristojno i korektno da se ti i Ivošević kao Srbi rugate Svetom Duji, Splitu i Hrvatskoj, pogotovo u vrijeme uskršnjih blagdana. Naš katolički Uskrs je bio sedam dana prije vašeg, pravoslavnog. Mnogi pravoslavci i Srbi su meni čestitali i ja njima jer poštujemo vjeru, ali i mi katolici i pravoslavci štujemo i molimo Isusa Krista da nam da zdravlje, mir i ljubav, a što vas dva radite? Radite podjele, mržnju i nered u hrvatskom gradu Splitu, vi ne poštivate svoju pravoslavnu vjeru ni našu katoličku ni muslimansku ni bilo čiju. Vi ste loši, vi gledate svoj jadni i sitni interes'', napisao je Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo