Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
KAŽU DA NIŠTA NIJE NAPRAVIO

Kerum: Što bi tek bilo da sam dolazio na posao?

Na splitskim Benama aktualni splitski gradonačelnik Željko Kerum objavio je kandidaturu za drugi mandat na čelu grada te najavio da će njegov zamjenik i dalje biti Jure Šundov, a druga zamjenica Marija Mladineo.

RTL/ 18.4.2013. u 13:07
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Kažu ništa nisam napravio, jer nisam dolazio na posao. Ali, što bi bilo da sam dolazio? Ne mogu raditi u Banovini jer me uvijek čeka deset ljudi na hodniku", rekao je Željko Kerum prilikom objave kandidature za drugi mandat na čelu Splita.

Splitski gradonačelnik najavio je da će njegov zamjenik i dalje biti Jure Šundov, a druga zamjenica bit će Marija Mladineo.

Kerum je istaknuo kako se prije svega kandidira zbog ljudi, ali i zbog inata, jer su mu prije nekoliko mjeseci govorili da je politički mrtav pa želi dokazati kako to nije istina.

Rekao je kako je s Hrvatskom građanskom strankom učinio što nitko u Hrvatskoj nije i obećao je da će se, kad stranka postigne dobre rezultate, povući i postati počasni predsjednik, a vodstvo stranke prepustit će mladima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Naravno da će pobijediti, u to smo sigurni. Sigurni smo i u to da će puno dati Splitu kao i do sada, a i svojoj stranci", rekla je predsjednica splitskog Gradskog vijeća i Kerumova sestra Nevenka Bečić. Na pitanje novinara što bi se dogodilo da Kerum ipak izgubi lokalne izbore Nevenka je odgovorila: "Ako izgubi, hm, ako izgubi...Neće on izgubiti!". Na daljnje inzistiranje što ako ipak izgubi, Bečić je pomireno rekla: "Život ide dalje!".

RTL/ 18.4.2013. u 13:07
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
trebala se oteliti

Grom iz 'vedra neba' pogodio kravu u Gorskom kotaru i ubio je. Fenomen pojasnio RTL-ov meteorolog

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba