obilaze Uljanik i 3. Maj / Kinezi su cijelu noć 'češljali' papire u Uljaniku! Slijedi sastanak s Upravom, bez sindikata!

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Izaslanstvo tvrtke China Shipbuilding Industry Corporation danas je u posjetu brodogradilištima u Puli i Rijeci

30.4.2019.
9:08
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Izaslanstvo tvrtke China Shipbuilding Industry Corporation (CSIC) na čelu s predsjednikom uprave Huom Wenmingom posjetit će poslijepodne 3. Maj, a jutro je rezervirano za Uljanik gdje će se u razgovoru s članovima Uprave i Nadzornog odbora koji je u tijeku, upoznati s pojedinostima poslovanja brodogradilišta.   

Nakon tog susreta Wenming je kratko poručio da će poslije posjeta brodogradilištima iznijeti svoje mišljenje oko mogućnosti eventualnog partnerstva.

"Premijer nam je vrlo ozbiljno i detaljno predstavio cijelu situaciju. Obići ćemo brodogradilišta i ozbiljno ih razmotriti. Vidjeli smo da su dva brodogradilišta vrlo važna tema u hrvatskoj javnosti. Ne samo da smo doveli ljude iz naše kompanije, oni su nadležni za planiranje, nego smo pozvali i odvjetnike i investicijske bankare pa ćemo nakon posjeta brodogradilištima iznijeti svoje mišljenje", rekao je Wenming.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče radnika, Boris Cerovac, predsjednik Jadranskog sindikata upozorio je dn ranije da na sastanku nisu bili i predstavnici sindikata: "Nisam skeptičan prema Kinezima, nego prema tome što se događa cijelo vrijeme. Obećava nam se rješenje pa se odgodi. Skeptičan sam prema onima koji u Hrvatskoj trebaju donositi odluke, a ne prema Kinezima''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo