milanović uvjeren u pobjedu / Koalicija Hrvatska raste DIP-u donijela izborne liste: 'Manje-više se vidi i kristalizira kako diše nacija'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Manje-više se vidi i kristalizira kako diše nacija, tko tu ima podršku i gdje. Na žalost, na razini Hrvatske su podjele Istok-Zapad preizražene, ako mene pitate. To nije po mom ukusu, ali to je stara stvar', rekao je Milanović

19.10.2015.
12:56
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Čelnici koalicije Hrvatska raste, okupljene oko SDP-a, donijeli su u ponedjeljak Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) liste za svih 10 izbornih jedinica u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović novinarima je kazao kako je uvjeren da će koalicija sastavljati i slijedeću Vladu. "Hrvatska raste i nema povratka na staro, i to je poruka vrlo jasna, znam da je to parola, ali parola sa sadržajem i smislom", rekao je.

Milanović nije odgovorio na koliko mandata računa u novom sazivu Sabora. "'Ajmo pričekati rezultate izbora. Manje-više se vidi i kristalizira kako diše nacija, tko tu ima podršku i gdje. Na žalost, na razini Hrvatske su podjele Istok-Zapad preizražene, ako mene pitate. To nije po mom ukusu, ali to je stara stvar", rekao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako se "vidi tko ima veću podršku za sastavljanje Vlade kao osoba, jer ovo je pitanje karaktera, pitanje povjerenja ljudi".

"Naravno, ima i dosta ljudi koji žele nešto treće, i to je normalno. Sve to skupa mislim da nas vodi prema dobrom rezultatu, prema tijesnoj i teškoj utakmici i prema pobjedi", ustvrdio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Milanovića, u DIP-u su bili čelnici ostalih koalicijskih stranaka (SDP, HNS, HSU, AHSS, ZS i Hrvatski Laburisti), ali i Milorad Pupovac (SDSS) iz čije je stranke Boris Milošević, posljednji kandidat na listi u IX. Izbornoj jedinici (Zadarska, Šibensko-kninska, Ličko-senjska i sjever Splitsko-dalmatinske županije) , koji je kandidiran u kvoti SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo