godišnje turističke nagrade / Koje priznanje! Dubrovnik proglašen naj gradskom, Konavle naj ruralnom destinacijom

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Na dvodnevnom skupu analizirala se turistička sezona 2016. te su se najavile glavne aktivnosti za pripremu turističke 2017. godine

28.10.2016.
22:35
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Tradicionalni godišnji skup turističkih djelatnika Dani hrvatskogturizma (DHT), kojim se obilježava završetak jedne i početak sljedeće turističke sezone, održao se 25. i 26. listopada u Bolu na Braču.

Na dvodnevnom skupu analizirala se turistička sezona 2016. te su se najavile glavne aktivnosti za pripremu turističke 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manifestacija je započela hrvatskim turističkim forumom, održana su i dva okrugla stola, a dodijeljene su i godišnje hrvatske turističke nagrade, piše Dubrovački dnevnik.

U večernjim satima prvoga dana DHT-a previđeno je svečano otvorenje i dodjela prvog niza godišnjih hrvatskih turističkih nagrada, top 10 hrvatskog turizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Općina Konavle je izabrana za najuspješniju destinaciju ruralnog turizma, dok je Dubrovnik slavio kao najuspješnija city break destinacija. 

Osim ovih velikih priznanja, na prva mjesta su zasjeli i neki dubrovački hoteli. Tako je Valamar Lacroma Dubrovnik izabran za najbolji kongresni hotel, Hotel Dubrovnik Palace za odmorišni hotel s pet zvjezdica, Hotel Neptun za odmorišni hotel s četiri zvjezdice, Valamar Dubrovnik President Hotel za najbolji wellness hotel, The Pucić Palace za mali i prijateljski hotel, Villa Dubrovnik osvojila je nagradu za jedinstveni luksuzni hotel i za luksuzni hotel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagrade su dodijeljene i djelatnicima godine. Tako je Katija Zvone Krmek (ALH) dobila nagradu za djelatnika prodaje i marketinga u turizmu, a Mateo Gverović (Valamar Riviera) proglašen je kuharom godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo