RTL-ova modna patrola / Koliko su hrvatski političari modno osviješteni? Matija Vuica: 'Fali nam stila, a to se ne može kupiti'

U Sabor i kazalište dolaze u tenisicama i starkama. Političare iz Možemo u elegantnoj obući i štiklama baš i ne možemo vidjeti. U redovima MOST-a modno je najopušteniji Marin Miletić

12.7.2022.
20:35
VOYO logo

Kožna jakna, kratke traperice i čizme modni su odabir Sanne Marin za rock festival. I tu ne bi bilo ništa čudno da 36-godišnjakinja nije premijerka.

"U njenom slučaju možemo reći da je ona uvijek ležerno odjevena, čak i za neke prijeme koji su jako jako važni. Ona je žena koja apsolutno ima stil, bila je totalno cool što se pokazalo i na njezinim društvenim mrežama. mislim da ona ima više followera nego svi naši političari zajedno", smatra modna dizajnerica Matija Vuica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod našeg premijera opuštanja baš i nema, osim kada su u pitanu nogomet i košarka, ili eventualno šetnja gradom u polo majici.

Ali zato u ormaru predsjednika SDP-a ima ležernih majica u kojima ga viđamo čak i u intervjuima. Majice s natpisima odabir su Tomislava Ćorića. Miljan Brkić je u predizbornoj kampanji odjenuo Johnny Cash majicu. Nezapaženo nije mogao proći lik kontroverznog Marvelovog junaka kojeg je nosio Tomislav Tolušić kada je u USKOK davao iskaz, a uhićen je u majici s lubanjom u cvijeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu se vraćamo ponovno na ono što nazivamo da je ležerno. Pa mislimo da je ležerno odjenuti traperice i neku T-shirt ili sponzorsku majicu. To nije cool i izgleda zapušteno i pomalo neuredno. Rekla bih da nam fali stila, a to se ne može kupiti", kazala je Vuica.

Image
NA PLAŽI ILI U SABORU? /

Suverenisti traže saborski kodeks odijevanja! Smetaju im gola ramena i tenisice: 'Kao da idu na svinjokolju'

Image
NA PLAŽI ILI U SABORU? /

Suverenisti traže saborski kodeks odijevanja! Smetaju im gola ramena i tenisice: 'Kao da idu na svinjokolju'

U Sabor i kazalište dolaze u tenisicama i starkama. Političare iz Možemo u elegantnoj obući i štiklama baš i ne možemo vidjeti. U redovima MOST-a modno je najopušteniji Marin Miletić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljeto ide, a s njima i najbolje ljetne kombinacije političara. Umjesto ulaštenih cipela i odijela nastupaju šlape i kupaće gaće. Proteklih godina u takvom izdanju ulovljeni su Radimir Čačić, Gordan Jandroković i Arsen Bauk.

"Možete me ponekad vidjeti u kratkim hlačama što je velika atrakcija jer se tako bijela koža nije vidjela tamo dugo dugo. Također, u zadnje vrijeme sam počeo paziti na tjelesnu težinu. Inače sam uvijek bio mršavko, to možete vidjeti iz mojih ranih faza", rekao je Bauk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo hrabro i samo opušteno - sve dok je izvan radnog vremena.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo