viđena u stranci / Komadina i Jelušić nemaju ništa protiv povratka bivše kolegice: 'Mireli Holy otvorena vrata SDP-a'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Mislim da ona može pomoći SDP-u. Pozdravljam dolazak svih koji pomažu SDP-u, a ne traže da se pomogne njima'

21.2.2019.
16:47
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina i član Predsjedništva Ivo Jelušić izjavili su u četvrtak da su u stranci otvorena vrata bivšoj članici SDP-a Mireli Holy.

"Što se mene tiče da. Mirela Holy bila je, je i ostat će vjerojatno uvijek na ljevici. Da je stjecaj okolnosti bio drugačiji u onoj vladi u kojoj je bila ministrica (Zorana Milanovića) vjerojano nikad ne bi ni napustila SDP. Meni je žao da je do toga uopće ikada došlo", rekao je Jelušić novinarima prije početka sjednice Predsjedništva SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje hoće li ona biti na listi za Europski parlament odgovorio je kako se o tome razgovara, a tu listu će SDP utvrditi za oko mjesec i pol dana.

Po medijskim napisima predsjednik SDP-a Davor Bernardić navodno je Holy ponudio mjesto na stranačkoj listi za izbore za Europski parlament.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelušić je na pitanje je li povratak Mirele Holy i Ive Josipovića znači okupljanje ljudi koji su se posvađali sa Zoranom Milanovićem odgovorio kako to ne bi tako rekao istaknuvši da SDP treba okupiti sve ljude koji se osjećaju kao ljevičari i bliski socijaldemokraciji.

"Bilo je i do sada određenih razlaza, bilo je nezadovoljstva sa SDP-om, osnivale su se neke druge stranke (OraH i Laburisti) - svi su oni dolazili i odlazili, a SDP ostaje", rekao je Jelušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na izlasku iz sjedišta SDP-a je prije početka sjednice Predsjedništva stranke viđena i Mirela Holy.

Protiv Holy na mjestu kandidatkinje za Europski parlament nema ništa ni Zlatko Komadina, koji je rekao kako može reći samo dobro o njoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da ona može pomoći SDP-u. Pozdravljam dolazak svih koji pomažu SDP-u, a ne traže da se pomogne njima", kazao je.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo