Gost emisije RTL Danas / Komadina: 'Imamo totalno apsurdne situacije na političkoj sceni, ali Bernardić ima moju podršku'

Na pitanje je li Bernardić vrijeđao novinare i kolege Komadina je rekao kako je imao jedan "atipičan nastup".

31.5.2018.
22:00
VOYO logo

U drugoj po snazi parlamentarnoj stranci u zemlji vrije već neko vrijeme. SDP-u nikako ne uspijeva nametnuti se kao alternativa HDZ-u. Bave se sobom, u fokusu su im lokalni unutarstranački izbori, a upravo kandidati koji nisu skloni šefu stranke optužuju Davora Bernardića da djeluje protivno pravilima. 

Navodno je posebno burno bilo na sjednici Predsjedništva. Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina upozorio je Bernardića da smiri strasti nakon što je predsjednik navodno poželio izbaciti požešku SDP-ovku Tamaru Pauč koja je stranački vrh prijavila DORH-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujući u emisiji RTL Danas Zlatko Komadina rekao je kako se na Predsjedništvu odvijala burna rasprava, no dodao je kako predsjednik Bernardić ima njegovu podršku. 

Na pitanje je li Bernardić vrijeđao novinare i kolege Komadina je rekao kako je imao jedan "atipičan nastup". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pričali smo o tome, daleko je to od ikakvog raskola. Daleko teži procesi se događaju na javnoj sceni i to u HDZ-u. U njegovom desnom krilu, u njegovom centralnom krilu, između predsjednice i njih i tako dalje", rekao je Komadina. 

"Nisam ja čovjek koji okreće leđa svojim kolegama i prijateljima. Pogotovo ne predsjedniku svoje stranke. Kad bi svaki brak u Hrvatskoj u kojem se dogodi svađa završavao, u Hrvatskoj ne bi bilo  obitelji. Prema tome, sve je to redovna procedura koja se događa", kazao je Komadina na pitanje je li okrenuo leđa Davoru Bernardiću. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je dodao da izbacivanje Aleksandre Kolarić nije bilo na dnevnom redu Predsjedništva.

"Bilo je spomena njezinog istupa koji nije bio primjeren, kao što ima dosta takvih istupa na političkoj sceni u posljednje vrijeme", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje žali li za Zoranom Milanovićem rekao je kako su to bili procesi koji su se trebali dogoditi. 

"Dok se na javnoj sceni događa da predsjednik Sabora napada predsjednicu, a predsjednica uzvraća da laže pa premijer to miri, dok se događaju procesi s konvencijama i oko prava manjina. Manjine drže većinu HDZ-u, a oni bi ih htjeli izbaciti iz Sabora. Prema tome mi imamo totalno apsurdne situacije na političkoj sceni i u javnosti upravo od strane odgovornih ljudi koji pokazuju neodgovornost", rekao je Komadina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo