predizborni skup sdp-a / Komadina oštro o HDZ-u: 'Treba demontirati rigidnu i neofašističku desnicu kojom se plaše Hrvati'

Komadina je vrlo oštro govorio o Karamarkovom HDZ-u, rekavši da treba demontirati rigidnu i neofašističku desnicu kojom se plaše građani Hrvatske

30.3.2016.
8:00
VOYO logo

(Video: Petar Glebov/PIXSELL) 

Glavna poruka s kojom je kandidat za šefa SDP-a Zlatko Komadina u Zagrebu održao završni predizborni skup uoči izbora 2. travnja bila je: "Imamo dva kandidata za predsjednika SDP-a. Ali ne smijemo imati dva SDP-a". Pred punom dvoranom Tvornice kulture poručio je i kako se SDP u najbržem roku treba vratiti na vlast, pa čak i kroz razgovore s Mostom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuli ste Karamarka koji prijeti vlastitim koalicijskim partnerima i premijeru, on koristi govor prijetnje. Takvu stranku treba vratiti tamo gdje joj je i mjesto, u oporbu, a mi se moramo vratiti u poziciju. Pritom moramo okupiti cijeli lijevi spektar oko sebe, moramo vratiti protestne glasove koje smo izgubili, ali i poslati ponudu za razgovor Mostu".

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

(Petar Glebov/PIXSELL)​

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najpoštenije bi bilo da se mandat vrati građanima u ovoj situaciji, ali u politici nikad ne reci nikad, rekao je Komadina koji je time jasno kazao da misli da bi s Mostom SDP možda mogao pokušati formirati većinu u Saboru. Pohvalno je govorio i o Boži Petrovu, rekavši da će se s njim čuti. "Oni ne trebaju pristajati na manipulacije i prijetnje od strane HDZ-a", rekao je. 

Vrlo oštro je govorio o Karamarkovom HDZ-u, rekavši da treba demontirati rigidnu i neofašističku desnicu kojom se plaše građani Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i što će učiniti prvog radnog dana nakon što postane predsjednik SDP-a: "Odmah od ponedjeljka krećemo na posao, stvoriti platformu kako pobijediti na lokalnim izborima u Zagrebu i drugdje. A potom ćemo otvoriti razgovore sa strankama lijevog spektra, jer moramo ojačati naš koalicijski potencijal".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo