da se i to zna / Komentar Mojmire Pastorčić: Što znači biti ljevičar, a što znači biti novinar?

Odgovorila je i Škori

31.5.2021.
23:00
VOYO logo

Zanimljivo je da je premijer nakon drugog kruga izbora preuzeo retoriku Domovinskog pokreta i Miroslava Škore, čija ekipa iz stožera i s raznih portala, također danima optužuje medije da nisu nepristrani i neovisni nego lijevi. Pa su za to prozivali i mene i RTL Direkt. Pa da odgovorimo i njima. Uloga novinara ili voditelja emisije ili medija kao takvih, nije reći ovo su kandidati i evo što oni kažu. Bez obzira na sadržaj. Ako kandidati pričaju o nametanju rodno ispravnih semafora, koje nitko nigdje nije spomenuo. Ako govore o nametanju rodne ideologije koja ne postoji u nikakvom programu.

Ako nekog nazivaju stranim plaćenicima, soroševcima, jugonostalgičarima, teoretičarima lezbijskog sindikalizma, titoistima, titoljupcima, neradnicima, parazitima proračuna. Ako plaćaju oglase koji ih vrijeđaju. Ako birače zovu telefonom i vrijeđaju kandidate. Ako s novootvorenih tobože news stranica pišu fake news.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ih bez dokaza optužuju da žive u gradskim stanovima i parazitiraju na proračunu. Ako se bez kontrole i pristojnosti deru na dvije žene u televizijskom studiju. Ako montiraju lažne snimke. Ako se koriste lažima, i izmišljotinama, ako straše. Onda nije ljevičar onaj tko ih na to upozori. Nego samo novinar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo