Danas probili 12.000 umrlih / Komentar Šprajca: Evo zašto ne treba čuditi podrška Alemke Markotić jednom od uglednih antivakserskih lidera

Image
Foto: RTL

Lijepa ljudska gesta, jer je i Lauc dao podršku gospođi Markotić kad je prekoredno cijepila svoju majku... Ima toga još

20.12.2021.
22:41
RTL
VOYO logo

Baš u danu kad je broj umrlih od COVID-a prešao 12.000, poluzanstvenik Gordan Lauc, kojega je zbog šarlatanskih izjava Vlada izbacila iz svog Znanstvenog savjeta, danas je predstavio još jedno svoje epohalno otkriće: da je virus sezonski, tj. da se ljudi manje zaražuju s dolaskom toplijih dana.

To je, inače, jasno svakoj budali, jer toplijim danima manje vremena provodimo u zatvorenim prostorima i time smanjujemo rizik od širenja virusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali to je Laucovo otkriće, kojim nas usput budi rečeno još jednom želi uvjeriti da virus zapravo uopće nije toliko opasan i da ćemo kad tad svi umrijeti koji trebamo umrijeti, to je otkriće toliko fasciniralo članicu Kriznog stožera gospođu Alemku Markotić da je i ona došla dati podršku Laucu i toplom i hladnom vremenu.

Doduše, to je lijepa ljudska gesta, jer je i Lauc dao podršku gospođi Markotić kad je prekoredno cijepila svoju majku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo i na to da je gospođa Markotić na osnovu nekih svojih znanstvenih spoznaja nedavno rekla da se trudnice ne trebaju cijepiti nakon čega su dvije rodilje umrle, pa ne treba čuditi i podrška jednom od uglednih antivakserskih lidera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo