odlazak na proslavu u banja luku / Komentar Zorana Šprajca: Dragan Čović i Milorad Dodik - jedna duša, a dva tijela

Aha, sad se vi pitate a gdje su tu bosanskohercegovački Hrvati? Pa i Čoviću netko mora ulaštiti cipele, ne postoji on zbog njih nego oni zbog njega

10.1.2019.
22:15
VOYO logo

Ministar Damir Krstičević eto jedini se usudio reći da je Čovićev odlazak na proslavu u Banja Luku sramotan, mi bi dodali i da je sramotno da o tome nema ništa za reći politički tajnik HDZ-a Lovro Kuščević, ni član Središnjeg odbora HDZ-a Tomo Medved

Pa da podsjetimo gospodina Kuščevića i Medveda i sve ostale dementne u HDZ-u da je Dragan Čović predsjednik sestrinskog HDZ-a BiH s kojim sestra u Zagrebu ima vrlo intezivne obiteljske odnose, pogotovo kad za Hrvatski sabor treba prikupljati glasove tamnošnjih Hrvata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trud Dragana Čovića i njegove lokalne sestrinske podružnice nakon toga se uzvraća obilatim financijskim donacijama iz hrvatskog državnog proračuna i HVO mirovinama na kojima onda Dragan Čović gradi političku karijeru a na njoj gradi svoje nekretnine i tako ukrug, ruka ruku mije, nema tu ništa novo, osim što je Čović za to kruženje dobio i počasnu doktorsku titulu na jednom opskurnom Sveučilištu, Zagrebačko se zove.  

Ali uz hrvatske novce Čoviću se jednako milo milovati i s Miloradom. Dodik je sve ono što bi Čović htio biti - predsjednik paradržave, u kojoj sam sa svojima vrtiš sve pare države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Čović je sve ono što Dodiku treba dok se šuta s BiH Ustavom: mali hrvatski gnom koji će mu laštiti cipele. 

Aha, sad se vi pitate a gdje su tu bosanskohercegovački Hrvati? Pa i Čoviću netko mora ulaštiti cipele, ne postoji on zbog njih nego oni zbog njega.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo