SLUČAJ DUMBOVIĆ I SIN / Komes za RTL: 'Nitko iz gradske uprave nije obuhvaćen istragom. Uskok nas je posjećivao od početka mandata'

Što se tiče vremena u koje se istraga protiv Dumbovića pokrenula, govori kako svaki slučaj zahtjeva dugotrajnu proceduru

14.6.2022.
18:54
VOYO logo

Gradonačelnica Petrinje, Magdalena Komes gostovala je u RTL-u Danas.

Kaže kako uhićenje bivšeg gradonačelnika posljedica raznih zloupotreba koje su zaustaveljene prije godinu dana. "Gradska uprava sa mnom na čelu ima nultu stopu tolerancije na bilo kakav oblik kriminalnih radnji, mita i korupcije", govori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističe kako nitko iz gradske uprave nije obuhvaćen ovom istragom.

Što se tiče vremena u koje se istraga protiv Dumbovića pokrenula, govori kako svaki slučaj zahtjeva dugotrajnu proceduru ako želimo da ona završi na adekvatan način, da bi uhićenje imalo temelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DUMBOVIĆ & CO. /

Novi detalji uhićenja u Petrinji. Pet osumnjičenika dolazi u Uskok, uhićeni su

Image
DUMBOVIĆ & CO. /

Novi detalji uhićenja u Petrinji. Pet osumnjičenika dolazi u Uskok, uhićeni su

Ovih dana ju Uskok nije posjetio, ali su od početka mandata bili, a tvrdi, uzimali su veliki dio predmeta.

"Sudeći prema financijskoj analizi iz prethodnog razdoblja, može se zaključiti da je Dumbović mahnito trošio novce na kraju mandata. Uglavnom su to građevinski radovi, uklanjanje objekata u Petrinji i okolici po visokim cijenama, višim od tržišnih", kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi kako je kao političarka imala saznanja o Dumbovićevim poslovima, a navodi da je bila javna tajna odnos gradonacelnika i tvrtke njegova sina. "Dumbović mi je javno prijetio na sjednici gradskog vijeća i imam čvrti dokaz da me pokušao prestrašiti, ali kazneno sam ga prijavila. Rekao mi je u smislu da ne može garantirati na koji će način postupiti članovi njegove obitelji prema meni", zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo