Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
o Nevjerojatnom slučaju iz Zagreba

Koordinator COVID centra: Gospođa ostaje u Areni dok ne bude negativna na koronu

On tvrdi da nitko ne ide kući prije nego se razgovara s rodbinom i kada su vidjeli da je epidemiološka situacija u ovom slučaju takva kakva jest odlučili su je ostaviti ovdje

Boris/ 11.12.2020. u 18:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nevjerojatan slučaj iz Zagreba. Dok mjesecima od Stožera i liječnika slušamo kako treba zaštititi starije sugrađane i općenito spriječiti prijenos virusa - 74-godišnju nepokretnu staricu, kojoj je tri dana prije dijagnosticiran i covid, otpustili su kući iz bolnice na skrb 80-godišnjem suprugu. 

Koordinator COVID centra u Areni Zagreb Davor Vagić za RTL Danas rekao da starica ostaje u Areni dok ne bude negativna na koronu. 

"Gospođa je kod nas i to je jedan od razlog zašto i postoji stacionar Arena Zagreb. Gospođa ima tešku neurološku bolest i uz to se pokazala da je covid pozitivna, ali nema znakove covid bolesti, ali kod kuće ima supruga koji je isto tako težak bolesnik i gospođa je kod nas dok se covid ne bude negativiziran i nakon toga će moći ići kući" rekao je Vagić. 

On tvrdi da nitko ne ide kući prije nego se razgovara s rodbinom i kada su vidjeli da je epidemiološka situacija u ovom slučaju takva kakva jest odlučili  su je ostaviti ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Nikoga se ne šalje prije nego se razgovara s rodbinom i vidi koji je najbolji način za određenog pacijenta", kaže Vagić. 

Naglasio je da u ovih nepunih dva tjedna kroz Arenu je prošlo 118 pacijenata, 77  ih je otpušteno, 41 pacijent se nalazi ovdje, znači da Arena Zagreb u ovom testnom dijelu je  opravdala očekivanja", poručio je gost RTL Danas, dodavši da se tu nalaze pacijenti s lakšom do srednje teškom kliničkom slikom.

Upravo se čita

Boris/ 11.12.2020. u 18:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba