ja sam za ples! / Koreograf svjetskih zvijezda stigao u Hrvatsku i otkrio tajnu Beyonceine stražnjice

Nemamo baš svaki dan priliku slušati tračeve o svjetskim celebovima iz prve ruke, pa nas je tračerski raspoložen Kobi Rozenfeld prilično obradovao

30.11.2016.
17:59
VOYO logo

Najpopularniji koreograf glazbenih zvijezda, zna sve njihove tajne. Kakvu zapravo guzu ima Beyonce? Zašto mu je muka raditi s Britney Spears? Odgovore je u pauzi plesnih proba sa zagrebačkom djecom, šapnuo našoj Dalili Turk.

Ovakva prilika se ne propušta! Kobi Rozenfeld u Hrvatskoj! Nije ni čudo da su djeca jedva čekala da njihova grupa dođe na red za edukaciju. Ipak je to genijalac koji je plesati učio brojne njihove idole s MTV-ja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedna od najuzbudljivijih pjevačica s kojima sam radio je Beyoncé. Tu su i Britney Spears, Natasha Bedingfeld i Macy Gray", otkriva Kobi Rozenfeld.

Na pitanje tko je najbolji plesač od njih, Kobi će bez razmišljanja - Beyonce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi punu koreografiju, sve korake kao njezini plesači i k tome još u visokim potpeticama i uz pjevanje. Ona je nevjerojatna. Ima nevjerojatan kapacitet pluća", objašnjava Kobi svoju tvrdnju.

I Britney Spears pamtimo po zahtjevnim koreografijama, ali, čini se da će njezin plesni talent ostati samo u sjećanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad si poznat i slavan, ponekad vam to udari u glavu pa, nažalost, poludite. Prošla je kroz teško razdoblje i nešto se dogodilo. Volim je jako, ali više nije tako jaka kao prije", kaže koreograf. 

Ni Kobiju nisu uvijek cvjetale ruže na njegovu putu do uspjeha. Počeo je od dna i uzletioo visoko. Sve zahvaljujući svom talentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rođen sam u jako malom gradu u Izraelu koji se zove Nes Ziona. To je gradić s 30 tisuća stanovnika. Želim djeci pokazati da ako sam ja mogao doći s drugog kraja svijeta i raditi s najvećim svjetskim zvijezdama, onda može svatko tko vrijedno radi", otkriva Rozenfeld. 

Svojom karizmom Kobi inspirira mlade plesače diljem svijeta. Za svoje koreografije, pak, on sam inspiraciju traži u životu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna plesna točka je o karcinomu, jer mi je teta umrla od raka, a bila mi je kao druga mama. Imam i prijateljicu koja se bori s poremećajem u prehrani, anoreksijom. Zato je druga koreografija koju sam radio s Beyoncé na pjesmi Pretty hurts (Ljepota boli) upravo o tome.

A kad smo se već dotaknuli ljepote, Kobi nam je otkrio sočnu tajnu koju Beyonce čuva kao zmija noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona je jako mršava. I pitam je - Gdje je tvoja poznata puna stražnjica? Tada sam na probama shvatio da je tajna u umecima koje joj njezina majka ušiva u traperice i kostime kako bi joj stražnjica izgledala punije", otkriva slavni koreograf. 

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo