DOBRE VIJESTI / Koronavirusa u Hrvatskoj još uvijek nema: Svi testirani uzorci negativni su, opasnosti nema

Image
Foto: Shutterstock

U dosadašnjim testiranjima u Klinici niti jedan uzorak nije bio pozitivan na novi koronavirus

24.2.2020.
18:32
Shutterstock
VOYO logo

U Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu obavljeno je testiranje ukupno šest uzoraka na koronavirus (COVID-19) - po jedan iz Splita i iz Rijeke i po dva uzorka iz Zagreba i iz Siska, a svi su negativni!

"Današnji testirani iz Rijeke, Splita, Siska, naše Klinike i Rebra, svi su negativni. Iz Rijeke će večeras doći još pet uzoraka, plus jedan ili dva naša", poručili su za RTL iz Klinike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dosadašnjim testiranjima u Klinici niti jedan uzorak nije bio pozitivan na novi koronavirus, a informacije će biti ažurirane sukladno pojavi novih uzoraka.

Kao preventivne sigurnosnemjere za zaštitu građana od potencijalne ugroze koronavirusom, podsjetimo, ministar zdravstva Vili Beroš donio je 21. veljače odluku o osnivanju karantene u Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ondje će boraviti osobe za koje se utvrdi ili postoji sumnja da su bile u doticaju s oboljelim osobama ili osobama za koje ima naznaka da su zaražene koronavirusom prilikom boravka u sredinama koje se smatraju izvorištimazaraze. Trajanje karantene trajat će sukladno zdravstvenim procjenama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo