RJEŠENJE ZA BLOKADU / Kosor otkrila kako će sada HDZ doći do novca

Image
Foto: PIXSELL

Premijerka je priznala da će HDZ-u biti jako teško financirati kampanju. Vodstvu stranke će predložiti da bankama ponude osobne mjenice. Sve kako bi sačuvali HDZ, poručuje.

31.10.2011.
13:59
PIXSELL
VOYO logo

Predsjednica vlade Jadranka Kosor u ponedjeljak je u omiškoj gradskoj upravi primila povelju počasne građanke Omiša odlukom Gradskog vijeća 2010., na prijedlog Udruge roditelja stradalnika Domovinskog rata. Ona je "donijela" 10 milijuna kuna za sanaciju "omiških stina" koje prijete obrušavanjem na grad i predstavljaju stalnu opasnost za stanovnike.

Pritom se osvrnula na blokadu imovine HDZ-u te je otkrila kako stranka planira financirati izbornu kampanju.

"O blokadi imovine HDZ-a odgovor možete dobiti u DORH-u. Moji kolege i ja moramo poštovati propise" poručila je premijerka Kosor. Dodala je da će financiranje kampanje HDZ-a biti užasno teško.

"Planirali smo kampanju financirati podizanjem kredita, a sada je sasvim sigurno da će to biti iznimno teško. Predložit ću vodstvu stranke da bankama ponudimo i osobne mjenice. U ovom trenutku moramo sačuvati HDZ, povijesnu stranku koja je najzaslužnija za samostalnu Hrvatsku", pokušala se opravdati Kosor.

Rekla je i da krivnju treba individualizirati, a ne udarati na stranku u cjelini. Nije htjela komentirati rezultate anketa nego je poručila kako bi bilo loše da Kukuriku koalicija može bez kontrole drugih mijenjati Ustav, zacementirati neke projekte, dovesti MMF, smanjiti mirovine, plaće i prava branitelja.

Mladež HDZ-a premijerku je dočekala s transparentom podrške na kojem je pisalo "što ga više lome, to ga volim jače".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo