tko je to platio? / Kotromanović privatno letio do Lošinja i natrag: to je koštalo više od 28.000 kuna

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ministra obrane Ante Kotromanovića je s obitelji privatni zrakoplov 12. studenog otišao na Lošinj. Tamo je bio za vikend i istim se zrakoplovom vratio natrag. To je koštalo 28.500 kuna

27.11.2015.
10:20
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Samo dan nakon što je 11. studenog u njegovom stanu snimljen Drago Prgomet u ugodnim razgovorima sa Zoranom Milanovićem, Ante Kotromanović zajedno s obitelji je privatnim zrakoplovom Beechcraft King Air 90 prevežen do lošinjske zračne luke i natrag. Kako tportal piše, taj put u oba smjera košta o je 28.500 kuna.

Ministar je na put otišao bez službenog osiguranja. Kao dokaz tportal prilaže fotografije koje je snimio njihov čitatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Ministarstva obrane je potvrđeno da je Kotromanović  'u navedenom periodu bio na privatnom putovanju i nije koristio ni sredstva ni resurse državnog proračuna'. 

Odgovor na pitanje je li ministar Kotromanović platio put iz svog džepa, je li mu odobren kakav popust ili je 28.500 kuna platio netko drugi umjesto njega nismo uspjeli doznati ni od MORH-a, niti od Zračnog pristaništa Lošinj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo