zver iz fokusa / Kovačev protukandidat na izborima komentirao uhićenje i lažne prijetnje: 'Bilo je jasno da se radi o igrokazu'

Image
Foto: Facebook/zverodcoveka, Mario Naranđa/PIXSELL

Zver je naglasio da njegovo političko djelovanje nadilazi bilo kakav oblik nasilja

12.9.2021.
12:20
Facebook/zverodcoveka, Mario Naranđa/PIXSELL
VOYO logo

O slučaju bivšeg gradonačelnika Čakovca Stjepana Kovača koji je osumnjičen da je fingirao prijetnje samome sebi i svojoj obitelji, a što je pripisao protukandidatima oglasio se i jedan od njih, Darko Zver iz Fokusa. 

U prvom krugu lokalnih izbora za mjesto gradonačelnika Čakovca, natjecali su se Stjepan Kovač, Darko Zver, Ljerka Cividini i Tomislav Marković. Cividini je na kraju odnijela pobjedu u drugom krugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač je tada na presici za novinare rekao: "Takvima nije mjesto u društvenom i političkom životu i treba se zapitati jesmo li ljudi ili zvijeri". Zbog toga su se pojavile insinuacije da Kovač misli na Darka Zver.

Na toj konferenciji Kovač je i zaplakao zabrinut jer se "prijeti" njegovoj obitelji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
tko je Stjepan Kovač /

SDP-ovac čije suze istražuje i USKOK: Uvijek 'na pravoj strani', optuživao premijera da bi za vlast učinio baš sve...

Image
tko je Stjepan Kovač /

SDP-ovac čije suze istražuje i USKOK: Uvijek 'na pravoj strani', optuživao premijera da bi za vlast učinio baš sve...

Zverov komentar na Facebooku o Kovačevom uhićenju prenosimo u cijelosti:

''Da ne odgovaram svakom zainteresiranom pojedincu zasebno, koristim ovu priliku obratiti se svim svojim prijateljima, podržavateljima i glasačima koje zanima moje mišljenje oko jučerašnjeg uhićenja bivšeg gradonačelnika Stjepana Kovača.
Iako je članovima moje obitelji i najbližim suradnicima bilo jasno da se radi o političkom igrokazu očajnika i da razina mojeg životnog i političkog djelovanje znatno nadilazi bilo kakav oblik nasilja ili prijetnji, iznimno mi je drago što su USKOK, DORH i policija razotkrili gnjusne radnje koje su za cilj imale diskreditaciju mojeg imena i političkog djelovanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi svojeg osobnog mentalnog zdravlja, ali i moralne higijene društva i političkog prostora, ne želim se više baviti propalim i kompromitiranim političarima niti želim trošiti svoje dragocjeno vrijeme na komentiranje istih.

Vijećnici Fokusa žele se baviti radom za opće dobro naših Čakovčanki i Čakovčana. 
Želimo isporučiti našim sugrađanima ono što smo obećali u kampanji. I isporučit ćemo!
Registar svih troškova gradskog i pripadajućih proračuna objavit ćemo 30.9. ove godine. Objavom registra otvorit ćemo financijsko poslovanje Grada građanima i zavezati ruke korupciji, najgoroj rak-rani našeg društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlukom o početku izrade Urbanističkog plana uređenja II. etape Vojnih vrtova sjever, donesenoj na 2. sjednici Gradskog vijeća, pokrenuli smo pripremne radnje za projekt izgradnje 4. osnovne škole kojom ćemo osigurati jednosmjensku nastavu za većinu djece polaznika čakovečkih škola. Ostajemo i dalje FOKUSirani na bitno!'', izjavio je Zver. 

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo