održivi promet / Kreće Ciklorejting, nacionalni rejting gradonačelničkih kandidata s naglaskom na bicikliranje

Image
Foto: PIXSELL

Objavljena je anketa za 16 hrvatskih gradova kako bi se građani mogli izjasniti za kojeg kandidata smatraju da promovira bicikliranje

5.3.2021.
20:37
PIXSELL
VOYO logo

Mnogi europski i svjetski gradovi su u protekloj pandemijskoj godini proširili pješačke zone i povećali biciklističke koridore te pojačali protok javnog gradskog prijevoza kako bi se omogućilo lakše održavanje epidemioloških mjera.

Kako po tom pitanju stoje hrvatski gradovi i koja ih budućnost čeka, Sindikat biciklista odlučio je provjeriti prije lokalnih izbora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
svake nedjelje u svibnju /

Studenti medicine provode projekt "Bicikliranjem do zdravlja"

Image
svake nedjelje u svibnju /

Studenti medicine provode projekt "Bicikliranjem do zdravlja"

Građani će vidjeti kakav stoje kandidata po pitanju politike održivog prometa

Građani će imati priliku vidjeti kako stoje gradonačelnički kandidati kada su u pitanju njihove politike vezane uz održivi promet - pješačenje, bicikliranje i javni gradski prijevoz.

Na web stranici objavljena je anketa za 16 hrvatskih gradova kako bi se građani mogli izjasniti jesu li im politike održivog prometa važne te za kojeg kandidata smatraju da promovira bicikliranje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anketa je otvorena do ponedjeljka 8.3. u ponoć, a stanovnici Zagreba, Varaždina, Osijeka, Splita, Rijeke, Zadra, Šibenika, Dubrovnika, Vukovara, Vinkovaca, Pule, Bjelovara, Velike Gorice, Slavonskog Broda, Karlovca i Siska mogu anonimno ispuniti anketu za kojeg kandidata bi glasali ako im je tema održivog prometa jedna od najvažnijih politika.

Budući da se već mnogo kandidata i kandidatkinja izjasnilo i najavilo moguću kandidaturu, u sljedećih Sindikat će anketirati i njihova stajališta. Provjerit će imaju li u svojim političkim programima teme koje se tiču politika održivog prometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo