kako uštedjeti? / Krenuo je novi krug prijava za subvencioniranje stambenih kredita: Od sada postoji nova aplikacija – Kreditorko

Podignuti kredit odmah ili pričekati, kako izračunati visinu rate i koliko uštedjeti ako koristite APN subvencije, sve odnedavno možete pronaći u jednoj aplikaciji

23.3.2022.
21:00
VOYO logo

Od ponedjeljka, kada je krenuo novi krug prijava za subvencioniranje stambenih kredita, u APN je stiglo 1065 zahtjeva za subvenciju, a do sada ih je obrađeno 200-tinjak.

Prve Odluke o odobrenju trebale bi biti u bankama već ovaj petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U proračunu za ovu godinu za tu je mjeru predviđeno 50 milijuna kuna, što bi prema dosadašnjim procjenama trebalo biti dovoljno za oko 4 i pol tisuće zahtjeva. Isti iznos najavljen je i za iduću godinu, za one koji ne uspiju ostvariti pravo na subvenciju ove godine. Od 2017., kada je krenuo ovaj program, za subvencije je isplaćeno nešto više od 710 milijuna kuna.

Podignuti kredit odmah ili pričekati, kako izračunati visinu rate i koliko uštedjeti ako koristite APN subvencije, sve odnedavno možete pronaći u jednoj aplikaciji – Kreditorko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je Kreditorko i kako funkcionira, više pogledajte u prilogu Jelene Pajić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo