plemenita misija / Kristijan Sindik sutra kroz Dubrovnik trči šesti od sedam maratona za Odjel dječje onkologije KBC-a Split

Image
Foto: Branimir Džaja

Dosad je u proteklih pet dana otrčano pet humanitarnih maratona te prijeđeno ukupno 210 kilometara od Splita sve do Orašca

8.2.2021.
16:37
Branimir Džaja
VOYO logo

Splitski maratonac Kristijan Sindik i njegov tim sutra ujutro u 09:00 sati nastavit će šestu etapu humanitarno-sportske utrke “Zlatna vrpca – 7 maratona u 7 dana”. Na redu je ruta koja kreće iz Orašca, a vodi kroz Zaton, Dubrovnik, Dubac, Srebreno, Soline, Plat i Cavtat do odredišta u Čilipima.

Trkači će sutra do Dubrovnika stići preko mosta Franja Tuđmana sve do Gruža. Od tamo će trčati do samog centra grada te stići na Stradun u 11.30 sati i zaustaviti se kod Orlandovog stupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga nastavljaju svoj put prema vratima od Ploča, a zatim prema hotelu Excelsior i Argentina odakle se spajaju na Jadransku magistralu i idu do Čilipa.

Dosad je u proteklih pet dana otrčano pet humanitarnih maratona te prijeđeno ukupno 210 kilometara od Splita sve do Orašca. Sveukupno preko 200 trkača pridružilo se akciji uzduž rute, pruživši tako podršku Kristijanu te pokazavši veliko srce i humanost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim samih trkača, pozitivnoj atmosferi pridonijeli su i brojni navijači koji su pomogli u povećanju svijesti o borbi protiv onkoloških bolesti kod djece. 

“Zlatna vrpca – 7 maratona u 7 dana” je humanitarno-sportska akcija koja se trči na dionici između Splita i Tivta u Crnoj Gori. Čitava ruta iznosi 295 kilometara te se sastoji od sedam dionica u kojoj svaka pojedina ruta iznosi 42,2 km. Zainteresirani donatori mogu kupovati kilometre, a minimalna cijena jednog od njih je 100 kuna ili 15 eura. Sredstva se direktno uplaćuju na račun Odjela dječje onkologije KBC-a Split putem IBAN-a HR1424070003106794371, otvorenog u OTP banci d.d. Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na završetku svake trkačke dnevne dionice koja se odvija od Splita preko Ruskamena, Drašnica, Ploča, Stona, Orašca, Čilipa te finala u Tivtu, predviđeno je noćenje kako bi se Kristijan i ostali trkači odmorili i skupili snage za sljedeći maraton. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo