Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
USPJEŠAN OPORAVAK

Krstičević i Šundov primili vojnika ranjenog u Afganistanu, uskoro se očekuje povratak i drugog vojnika

Riječ je o pripadniku 10. hrvatskog kontingenta NATO misije u Afganistanu

Image
Foto: MORH
Hina/ 2.9.2019. u 17:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ministar obrane Damir Krstićević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH Mirko Šundov u ponedjeljak su u Ministarstvu obrane primili vojnika koji je 24. srpnja bio ranjen u terorističkom napadu na hrvatske pripadnike 10. kontingenta NATO misije u Afganistanu, kada je jedan hrvatski vojnik poginuo. 

MORH je priopćilo da su ministar Krstičević i general Šundov izrazili zadovoljstvo zbog uspješnog oporavka tog ozlijeđenog pripadnika Zapovjedništva specijalnih snaga, koji se u kolovozu vratio u Hrvatsku, zahvalivši mu na doprinosu u misiji potpore miru Resolute Support u Afganistanu.

"Hvala ti na profesionalnosti i predanosti vojničkom pozivu, koju si pokazao i svojim sudjelovanjem u ovoj misiji potpore miru. Nadam se da ćeš ubrzo ponovno biti u redovima Hrvatske vojske, koja je uvijek uz tebe, kao i uz sve naše pripadnike“, poručio je ministar vojniku, koji mu je zahvalio na potpori.

Riječ je o pripadniku 10. hrvatskog kontingenta NATO misije u Afganistanu, koji je bio ozlijeđen prilikom napada na vozilo Hrvatske vojske u Kabulu 24. srpnja, kada je 27-godišnji hrvatski vojnik Josip Briški poginuo, a dvojica su teško ranjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U MORH-u navode kako se drugi ozlijeđeni hrvatski vojnik uspješno oporavlja u američkoj vojnoj bolnici u Njemačkoj, kojega su Krstičević i Šundov nedavno također posjetili.

Očekuje se njegov skori povratak u Hrvatsku, stoji u priopćenju.

Upravo se čita

Image
ŠOK NA ŠOK!

Dva rezultata vaganja preokrenut će čitavu tablicu – netko večeras odlazi kući!

Hina/ 2.9.2019. u 17:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
peti dan reforme smeća

FOTO Inspekcija RTL.hr-a: Smeće u plavim vrećicama ne baca skoro nitko. Teško ih je i kupiti, jedva smo ih našli

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba