objavljeno i koliki je dug / Besplatno kuhao i za stradale u potresu: Tvrtka poznatog chefa Mate Jankovića pred stečajem

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Proslavljeni chef, sudionik kulinarskih showova i promotor piva Mate Janković poznat je i po kuhanju stradalnicima potresa u Petrinji

23.4.2021.
14:05
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Trgovački sud u Zagrebu pokrenuo je postupak za otvaranje stečaja nad Papak kuharom j.d.o.o, tvrtkom proslavljenog hrvatskog chefa Mate Jankovića zbog utvrđenog duga nešto većeg od 85.000 kuna.

Sudskim zaključkom naređuje se Mati Jankoviću kao pravnom zastupniku 'Papak kuhara' da u zakonskom roku od osam dana sudu dostavi izvješće o financijskom stanju tvrtke, a u protivnom odredit će se njegovo saslušanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U slučaju neodazivanja na saslušanje sud može osobi ovlaštenoj za zastupanje dužnika odrediti dovođenje, a može je i kazniti novčanom kaznom u iznosu do 10.000 kuna”, ističe se u sudskoj odluci u kojoj je navedeno i da je ročište o pokretanju stečaju Jankovićeve tvrtke zakazano za 1. srpnja.

Janković je 'Papak kuhar' kao jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću (j.d.o.o)  osnovao u srpnju 2018. s temeljnim kapitalom od 10 kuna, a u sudskom registru navodi se kao direktor i jedini osnivač tvrtke, prema podacima Fine, sa samo jednim zaposlenim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proslavljeni chef, sudionik kulinarskih showova i promotor piva Mate Janković poznat je i po kuhanju stradalnicima potresa u Petrinji. U svojim čestim medijskim nastupima isticao je i kako se 'Papak kuhar' bavi savjetovanjem u gastronomiji i marketingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo