reakcije gubitnika prvog kruga / Kujundžić i Sinčić nisu iznenađeni rezultatima izbora

Image
Foto: RTL

Sinčić rezultatima također nije iznenađen, no poručuje kako nije ništa niti očekivao.

12.1.2015.
12:03
RTL
VOYO logo

Protukandidati novoizabrane hrvatske predsjednice iz prvog izbornog kruga MilanKujundžić i IvanViliborSinčić nisu iznenađeni rezultatima izbora, no dok Kujundžić smatra kako se izborom KolindeGrabarKitarović dogodila promjena, Sinčić je uvjeren da se ništa neće promijeniti.

"Čestitam gospođi Grabar Kitarović na izboru za predsjednicu i mislim da je dobro da se takva promjena dogodila jer stanje u Hrvatskoj promjene traži, a ja se nadam da će ih ona i napraviti", izjavio je Kujundžić u ponedjeljak za Hinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitao je također i njezinom protukandidatu u drugom krugu IviJosipoviću na, kako je rekao, demokratskom i džentlmenskom držanju nakon sinoćnjeg poraza.

Rezultat ga, kaže, nije ni malo iznenadio te je unaprijed znao da će biti "tijesan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinčić rezultatima također nije iznenađen, no poručuje kako nije ništa niti očekivao. "Tkogod da je pobijedio, ništa se ne bi promijenilo jer su i gospođa Kitarović i gospodin Josipović samo izvođači zadanih im politika među kojima postoje tek kozmetičke razlike", ustvrdio je Sinčić.

Jučer je, kaže, pobijedio sustav Kolinde Grabar Kitarović, a narod je izgubio jer će se deložacije nastaviti, a mladi će i dalje iseljavati iz Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo