PING PONG KOSOR I JOSIPOVIĆA / Kukuriku, kukulele, kuku nama

Pantovčak i Banski dvori ponovno ne biraju sredstva u svojim obračunima. Ocjena predsjednika Josipovića da premijerka Kosor vodi kukulele koaliciju jako ju je pogodila te mu je poručila kako ponižava njezinu uspješnu Vladu.

5.9.2011.
19:35
VOYO logo

ZAGREB -  Premijerka Jadranka Kosor pomolila se za početak školske godine, ali pomirbenog duha nema kada je u pitanju njezin odnos s predsjednikom Republike. Prepucavanje koje je u nedjelju započela, u ponedjeljak je nastavila.


"Nastoji nas poniziti. Mislim da nije dobro da na ponižavajući način govori o Vladi koja je završila pregovore, a podsjećam da je predsjednik rekao da Vlada neće završiti pregovore", ogorčeno je izjavila Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Na nove prozivke, predsjednik Ivo Josipović odgovorio je u razgovoru za Media servis nazvavši taktiku premijerke da ga uvuče u kampanju ocjenjuje 'unikatnom, za antologiju političkog marketinga'.


"Ove izbore dočekujem kao gledatelj na nogometnoj utakmici, a što se onda jedan od glavnih igrača utrčava i mene koji bi htio gledat utakmicu i grickat kikiriki uvlači na teren da igram i to za suprotnu ekipu. To je nešto vrlo egzotično", zaključio je Josipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sve je počelo kada je predsjednik na festival zlatne žice Slavonije kao izaslanika poslao glavnog tajnika SDP-a. Premijerka je to doživjela kao urotu protiv HDZ-a.


U svađu se ne želi uvući šef oporbe, no njegovi kolege zato ne šute.

"Ona bi se samo svađala", rekla je Ingrid Antičević Marinović.

Do izbora je preostalo još tri mjeseca, složit ćemo se svi, previše vremena za svakodnevna nova prepucavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo