stranci nanesena šteta / Kuma ministrice Žalac izbačena iz HDZ-a: 'Vozila je pijana i pobjegla s mjesta nesreće'

HDZ je Marijanu Obradović zatražio da napusti stranku

24.3.2019.
12:58
VOYO logo

Marijana Obradović, kuma ministrice Gabrijele Žalac, od petka više nije članica Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

“Zbog nanošenja štete ugledu stranke, zbog vožnje u pijanom stanju i krajnje neciviliziranom postupku bježanja s mjesta nesreće koju je prouzročila i u kojoj je ozlijeđena jedna osoba, zatraženo je da napusti stanku, što je ona i učinila u petak”, potvrđeno je Telegramu od izvora iz stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Marijana Obradović je 30. prosinca prošle godine u pijanom je stanju (1,34 promila alkohola u krvi) svojim automobilom u kojem je vozila i dvoje svoje malodobne djece, naletjela na pješakinju Nataliju Baričević koja se kretala nogostupom. Nakon nesreće kuma ministrice Žalac pobjegla je s mjesta događaja, a policija ju je pronašla zahvaljujući prometnoj tablici koja je otpala s automobila u naletu na pješakinju.

Sad već bivša članica HDZ-a, Marijana Obradović, bila je na listi HDZ-a na prošlim lokalnim izborima, za skupštinu Požeško-slavonske županije. Listu je nosio još uvijek aktualni župan Alojz Tomašević koji također više nije član HDZ-a, zbog obiteljskog nasilja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je već drugo isključenje iz HDZ-a u Požegi u samo tjedan dana. Prošlog utorka iz stranke je isključen Igor Krizmanić, član gradskog i županijskog odbora HDZ-a Požege. Krizmanić je bio i zamjenik predsjednika Gradskog vijeća Požege. Njega je za obiteljsko nasilje teško optužila kći Petra Š., objavivši potresnu ispovijest na Facebooku u grupi #spasime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo