Pucanje po šavovima / Kumpić iz Smogovaca se potukao u tramvaju zbog maske: 'Vi biste trebali biti uzor mlađima, a ne se ovako ponašati'

Image
Foto: PIXSELL

Košćaku i gospodinu s kojim je imao okršaj, prišle su dvije mlađe osobe i očitali su im malu lekciju

16.10.2020.
9:20
PIXSELL
VOYO logo

Glumac Božidar Košćak (71), gledateljima najpoznatiji kao Kumpić iz legendarne serije Smogovci, u četvrtak je bio sudionik incidenta u tramvaju.

Košćak je u tramvaju napao starijeg gospodina, najprije verbalno a zatim su sd počeli i naguravati, jer nije imao masku na licu. Glumac je upitao zašto nema masku i tu je počelo naguravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večernjem listu se javila svjedokinja incidenta Patricija Toma, koja je prva priskočila i počela razdvajati glumca i gospodina s kojim se posvađao. 

''Čula sam u jednom trenutku buku. Okrenula sam se i vidjela kako šaka glumca Košćaka leti prema starijem gospodinu. Vidjela sam da se ostali putnici miču od njih i nitko ne želi pomoći i krenula sam ih razdvojiti. U tom trenutku pridružio mi se i jedan mladić i odmaknuli smo ih jednog od drugog. Košćak je imao masku na licu, ali gospodin s kojim je ušao u sukob mu je istrgnuo masku s lica'', ispričala je Patricija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je kako su Košćaku i gospodinu s kojim je imao okršaj, prišle dvije mlađe osobe i očitali su im malu lekciju i upozorili kako bi oni trebali biti uzor mlađima a ne im davati primjer ovakvim ponašanjem. Na sljedećoj tramvajskoj stanici glumac je izašao iz tramvaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo

Još iz rubrike