Kuščević nakon ostavke: 'Protiv mene se ujedinila ljevica, ali i interesna skupina Željke Markić'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Ministar uprave Lovro Kuščević stavio je svoj mandat na raspolaganje, premijer Plenković prihvatio je njegovu ostavku

8.7.2019.
21:21
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Lovro Kuščević u svojem prvom istupu nakon što je objavljeno kako napušta Vladu, ali i mjesto političkog tajnika HDZ-a iznio je svoju verziju pozadine vlastitog političkog pada. Još jednom je na prilično osebujen način prokomentirao situaciju u kojoj se našao zbog svoih afera. 

"Protiv mene se ujedinila čitava ljevica, a priključila se interesna skupina koju okuplja Željka Markić", kazao je Kuščević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tragikomično je da je moj odlazak zapravo njihov neuspjeh jer je spriječio ono što jedni i drugi žele, a to je destabilizacija Vlade i prijevremeni izbori. Vjerujem da te skupine, ma kako one sebe nazivale, neće stati na bračkom ministru. Bit će tu još pokušaja rušenja, sve dok se ne dođe do otoka Krka", izjavio je Kuščević, piše Jutarnji list.

Podsjećamo, sad već bivši ministar Lovro Kuščević, dao je svoj mandat na raspolaganje predsjedniku Vlade koji je prihvatio njegovu ostavku. Kuščević se tako vraća u Hrvatski sabor, a nagađanja o tome tko će za mijeniti u ministarskoj fotelji već su počela. Izgleda da bi u fotelju ministra uprave Lovre Kuščevića, koji je podnio ostavku, mogao uskočiti dosadašnji državni tajnik u ministarstvu uprave Darko Nekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo