'Reforme su vidljive' / Kuščević odbrusio predsjednici: 'Ona uvijek želi više i nije u pravu kad govori o reformama'

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Upitan kako to da predsjednica ne prepoznaje reforme Kuščević je odgovorio kako "predsjednica uvijek želi više i svatko želi više

7.6.2018.
10:15
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Ministar uprave i novi politički tajnik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Lovro Kuščević izjavio je u četvrtak da predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović nema pravo kada kritizira Vladu da reformi gotovo i nema.

"Predsjednica nema pravo kada tvrdi da reformi nema, reformi ima, ova Vlada provodi reforme, te reforme su dobro prepoznate i rezultati su dobro vidljivi", rekao je Kuščević novinarima prije početka Vladine sjednice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan kako to da predsjednica ne prepoznaje reforme Kuščević je odgovorio kako "predsjednica uvijek želi više i svatko želi više, i mi želimo više i bolje, i upravo realizacijom nacionalnog programa reformi bit će još više i bolje".

Kuščević je dodao da na Vladi imaju četiri izborna zakona - izbor za predsjednika/predsjednicu, izbor za Hrvatski sabor, lokalne izbore i EU izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljamo o tome kako bi se sve to pojednostavilo, kako bi se napravilo transparentnijim, da možda sve te zakone ujedinimo u jedinstveni izborni zakon", kazao je ministar uprave.

"Tu se radi samo o tehnikalijama, ne radi se o nikakvim bitnim promjenama tipa prekrajanje izbornih jedinica, uvođenje preferencijalnih glasova i slično", kaže Kuščević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo