I ODMAH IDE NA GODIŠNJI / Kuščević se vraća na najbolje radno mjesto na svijetu: Sve je ispalo sjajno, hvala Bogu

Lovro Kuščević neće morati doći niti jedne jedine minute na posao, a već će imati dva mjeseca godišnjeg odmor

10.7.2019.
23:08
VOYO logo

Dok Andrej Plenković mozga s kim će zamijeniti Lovru Kuščevića u Vladi, Lovro Kuščević se vraća na najbolje radno mjesto na svijetu, na kojem nema ni afera ni posla. To je naravno radno mjesto hrvatskog narodnog zastupnika.

U srijedu je podnio zahtjev za aktivaciju svog saborskog mandata koji će mu početi teći od 18. srpnja. Obzirom da se zadnja sjednica Sabora prije ljetne stanke održava 12 srpnja, Lovro Kuščević neće morati doći niti jedne jedine minute na posao, a već će imati dva mjeseca godišnjeg odmora plaćenog 15.000 kuna mjesečno. To je par tisuća kuna manje nego što je imao kao ministar, ali tu mjesečnu razliku bivši ministar će na godišnjem nadoknaditi u jednom danu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, iduća dva mjeseca se na miru može posvetiti rentanju svoje vile na Braču koju iznajmljuje za 2 i pol tisuće kuna dnevno. Sigurno će se baviti i uređenjem druge vile koja mu se gradi na onom prenamijenjenom zemljištu, a tu su još dva prenamijenjena građevinska zemljišta, šume vinogradi i pašnjaci, tako da svi koji su inzistirali na njegovoj ostavci ministru učinili najveću sulugu u životu te nije čudo da kaže kako je sve ispalo sjajno, Bogu hvala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo