potencijalna suradnja sa sdp-om / Laburisti suspendirali Nansi Tireli, ona nakon toga istupila iz stranke

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Laburisti su suspendirali Nansi Tireli, nakon čega je ona sama poslala ispisnicu iz stranke

14.7.2016.
12:10
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski laburisti suspendirali su svoju nekadašnju predsjednicu Nansi Tireli, potvrdio je tu informaciju šef stranke Tomislav Končevski za Zagorje.com.

"Svojim jučerašnjim izjavama na rovinjskom radiju Tireli je naštetila ugledu stranke i mi smo je jučer poslijepodne odmah zbog toga suspendirali. Mi je nismo isključili, odnosno, nismo je ispisali iz stranke, nego smo je suspendirali i njen predmet poslali na stranački Sud časti. Nakon toga je Tireli jučer sama poslala ispisnicu iz stranke", rekao nam je Končevski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest je Hini pot vrdila i sama Tireli.

"S jučerašnjim datumom istupila sam iz Hrvatskih laburista", rekla je Tireli Hini dodavši kako je to jedina izjava koju trenutno namjerava davati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritom nije željela pojasniti koji su joj daljnji planovi, odnosno jesu li utemeljene medijska nagađanja o prelasku u SDP.

Podsjetimo, Nansi Tireli je jučer, između ostalog, izjavila i kako joj je žao što njena stranka neće koalirati sa SDP-om kao i do sada, no da ona nije imala utjecaja na to jer Laburisti imaju novo vodstvo, koje se nije potrudilo učiniti nešto više da se to ne dogodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo