DRŽI SE OBEĆANJA / Laka lova: Matić obećao 100 eura onome tko mu prvi priđe u Kninu

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Kako sam obećao, tko mi prvi priđe, dat ću mu sto eura. Otići ću rado u Knin, to je proslava svih branitelja, a ne HDZ-a', rekao je Matić

31.7.2017.
12:15
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Predrag Matić, bivši ministar branitelja, gostovao je u emisiji N1 'Novi dan' i komentirao proslavu obljetnice Dana pobjede, a pritom je i otkrio hoće li biti u Kninu ove godine.

"Rekao sam prije dvije godine da neću u Knin i da ću dati 100 eura onome tko me tamo sretne, ali to sam rekao u razočaranju. Kako sam obećao, tko mi prvi priđe, dat ću mu sto eura. Otići ću rado u Knin, to je proslava svih branitelja, a ne HDZ-a, ali oni imaju na to ekskluzivno pravo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je možda i najveći praznik koji imamo, treba ga dostojanstveno obilježiti, činili smo i za vrijeme mandata da se srpska zajednica priključi obilježavanju. Ako ćemo se naslađivati njihovim žrtvama, bojim se da dugo godina nećemo moći postići da živimo u civiliziranoj zemlji, da rat ostavimo iza sebe. Neće se građani iz Irske vratiti i sada će pola poziva za pričuvu vratiti - pisat će 'primatelj nije nađen kod kuće'", rekao je Matić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo