misteriozan nestanak / Djevojke (15) nema već danima. Obukla je majčine tenisice i uzela 250 kn: 'U panici sam, brinem se...'

Image
Foto: Branislav Babic/PIXSELL

Za RTL je rekla kako je 'digla' sve institucije na noge, ali o njenoj djevojčici još nema nikakve informacije

14.5.2022.
10:22
Branislav Babic/PIXSELL
VOYO logo

Djevojčica L.G.T. (15) vodi se kao nestala od ponedjeljka 9. svibnja kada joj se 45 minuta iza ponoći gubi svaki trag. U to je vrijeme viđena na nadzornoj snimci restorana Mime's u Petrinjskoj, gdje se vidi kako u istu skreće sivi automobil, za koji majka misli da se radi o starijem modelu Pola.

Kako nam je potvrdila njena majka, na snimci se vidjelo da njena kćer žuri prema automobilu, na sebi je imala crne tenisice, crnu trenirku i "duksericu" te rozi ruksak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nego je nestala, napustila je stan u središtu Zagreba uzevši od obitelji 250 kuna.

"Brinem se, u panici sam, sve sam institucije digla na noge, nitko mi ništa ne govori", rekla nam je uznemirena majka K.T. Za Jutarnji list ranije je rekla kako su snimke nadzornih kamera izuzete su tek u srijedu., iako je u ponedjeljak oko 4.15 nazvala policiju i rekla da je nestala kćer. "Odmah je došao policajac, obavio razgovor i odmah je objavljena potraga za djevojkom. Čula sam kako su svakih deset minuta obavještavali sve policijske postaje da se traga za njom. Ali, sad je, evo, već peti dan…", ispričala je njena majka K. T.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Jeste li je vidjeli? /

Mlada žena nestala nakon paljenja 'trnjanskih kresova', našli samo torbicu i košulju, prijavili policiji

Image
Jeste li je vidjeli? /

Mlada žena nestala nakon paljenja 'trnjanskih kresova', našli samo torbicu i košulju, prijavili policiji

Ona je ujedno skrbnica svog unuka, osmomjesečnog dječaka kojeg je rodila njena kćer L. Ispričala je što je sve prethodilo njenom nestanku pa i to da su s unukom otišli u Dramalj i da su se neplanirano vratili dan ranije, u subotu.

Na stubištu su zatekli dečka za kojeg sumnja da je bio u njihovu stanu. Razgovarali su s L. normalno, u ponedjeljak se njen sinčić probudio oko tri ujutro. Njena majka majka digla se pripremiti mu bočicu, a L. više nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nazvala je Centar za socijalnu skrb i policiju. Shvatili su da im nedostaje 250 kuna i majčine tenisice.

"Samo želim pronaći svoju kćer. Ako joj je potrebna liječnička pomoć, ma kakva god ona bila, da je dobije dok je živa. U pitanju je mladi život".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojka je rođena 7. prosinca 2006., slabije je tjelesne građe, na sebi je imala crne platnene šljokičaste tenisice, nosi naušnicu na lijevom uhu i imala je sa sobom rozi ruksak.

Policija moli sve koji posjedu informacije o njoj da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ona je već treći član u obitelji koji je nestao. Majka ispričala je da je 2008. nestao stric njena pokojna oca koji je živio u Selskoj. Nikad ga nisu našli. Također, 2010. nestao je i Kristinin otac kojeg su našli dva mjeseca kasnije mrtvog. Sumnja da su ga ubili.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo