trosatni spektakl / Lepa Brena najavila veliki koncert u zagrebačkoj Areni: 'Kad pjevam, ne osjećam umor'

U Areni je posljednji put pjevala 2009. godine, a lani je proslavila 35 godina života i rada na sceni

20.5.2019.
22:56
VOYO logo

Nakon 10 godina veliki će koncert u Zagrebu ponovno održati Lepa Brena.
U Areni nastupa krajem godine - 14. prosinca, ali ulaznice se već prodaju k'o lude. U prva 24 sata prodano je već 2000 ulaznica.

U Areni je posljednji put pjevala 2009. godine, a lani je proslavila 35 godina života i rada na sceni. 

Srpska je pjevačica Fahreta Jahić Živojinović i dalje jedna od najvećih zvijezda u regiji, i s 58 godina i dalje održava trosatne spektakularne koncerte. Pjevačica, je, za one mlađe gledatelje, u bivšoj Jugoslaviji imala status seks simbola, imala je i zapaženu filmsku karijeru, a danas je vlasnica pravog poslovnog carstva u kojem je između ostalih i jedna televizija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdala je 21 album, snimila sedam filmova, nastupa i pjeva istim ritmom kao i prije 30 godina. Na pitanje kako to da već 10 godina nije imala veliki koncert u Zagreb, Lepa Brena kaže: "Menadžerstvo je u padu i nema tako velikih i ozbiljnih kompanija s kojima mogu raditi, ja sam profesionalac. Imala sam 2009. koncert u Areni. Nakon toga više nisam znala s kim bih mogla raditi tako veliki koncert. Nisam htjela razočarati ni sebe ni publiku."

Govoreći o koncertu u prosincu, Lepa Brena je uvjerena da će zagrebačka publika uživati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koncept je radost, veselje, muzika koja potječe od 1982. do 2019. Koncert je podijeljen u četiri ili pet dijelova. Krećemo od 2019. i vraćamo se...", kazala je Lepa Brena dodajući da će koncert trajati tri sata.

Na pitanje otkud joj energije za estradni biznis i toliko nastupa, Lepa Brena kaže da je tajna u tome da obavljaš posao s puno ljubavi i strasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada pjevam i kad se družim s publikom, ja ne osjećam umor. Moram im dati sve i zato sam pripremila trosatni koncert."

Kaže da nije nimalo iznenađena velikim interesom za koncert.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posljednji album koji se zove Zar je važno da l' se peva ili pjeva, mislim da je ta poruka došla do pravih ljudi, koji zaista vole moju glazbu, glazba služi da bi se ljudi zabavljali."

"Moja glazba je kombinacija pop glazbe s elementima folka. Zbog masovnih koncerata prozvali su me folk pjevačicom. Ja volim svoju titulu jer jesam narodna pjevačica. Našla sam miks koji odgovara Balkanu. Mnogi su probali karijeru u Americi, ali samo jedan čovjek je uspio, a to je Goran Bregović", rekla je Lepa Brena, a što je još otkrila u razgovoru sa Zoran Šprajcom pogledajte u video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo