savršeno logični potez / Lesar podnio ostavku na mjesto predsjednika Laburista!

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Dragutin Lesar podnio je ostavku na mjesto predsjednika Hrvatskih laburista.

25.5.2014.
23:16
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su objavljeni rezultati Državnog izbornog povjerenstva, Dragutin Lesar podnio je ostavku na mjesto predsjednika Hrvatskih laburista.

Lesar je na izvanrednoj konferenciji za medije rekao kako na sebe preuzima odgovornost za loš rezultat Laburista. Kako je rekao, ostavku podnosi da bi stranci dao vremena da se konsolidira.

Njihov kandidat na izborima za Europski parlament Nikola Vuljanić ustvrdio je kako su Laburisti, koji nisu prešli izborni prag, gubitnici izbora, a ostavku koju je podnio predsjednik stranke Dragutin Lesar nakon objave prvih neslužbenih rezultata drži "savršeno logičnim potezom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brojke govore da nismo ispunili ono što smo si obećali napraviti. Jesmo gubitnici i bilo bi smiješno bilo što drugo govoriti te nalaziti isprike", rekao je Vuljanić koji je u prošlom mandatu bio predstavnik Laburista u Europskom parlamentu.

Rezultate, kaže, nisu ostvarili onako kako su htjeli pa mu je Lesarov potez savršeno logičan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vidim što bi dalje trebalo oko toga komentirati. Svako od nas odgovara za svoj posao i za rezultate - ne za dobre želje i za dobre namjere, jer smo svi imali dobre želje i dobre namjere", kazao je Vuljanić

Podsjetimo, Laburisti su na prošlogodišnjim izborima za Europski parlament osvojili jedan mandat, dok su danas uspjeli skupiti tek 3,46 posto glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo