RADI ZA najmanje DVOJE / Liječnica iz Pule ima plaću 39 tisuća kuna: 'Prošli mjesec odradila sam 11 dežurstava po 24 sata'

Image
Foto: Shutterstock

Mirna Milevoj Ražem u lipnju je imala 316 radnih sati i doslovno spava na pedijatriji

31.8.2019.
14:23
Shutterstock
VOYO logo

Mirna Milevoj Ražem, jedina je pedijatrica neonatologinja u Puli čija su mjesečna primanja u iznosu od 39 tisuća kuna. Mnogi su ostali šokirani tim iznosom, a liječnica svima koji je prozivaju poručuje kako je sav novac pošteno zaradila.

"Ništa mi nije poklonjeno. Povrijedilo me što sada svi bruje i upiru prstom u mene kao da sam nešto ukrala. Nije moja plaća nikakva tajna. Podaci su javni i ono što dobijem na kraju mjeseca pošteno sam odradila", rekla je dr. med. Milevoj Ražem za Glas Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova je liječnica u lipnju je imala 316 radnih sati i doslovno spava na pedijatriji!

''Istina je da radim najmanje za dvoje ljudi. Da mene nema, ne znam tko bi radio. Bolnica nema ljudi, ustanova bi bila u još većim problemima. Ginekologija ne bi normalno funkcionirala, a žene bi se na porođaje slale u Rijeku. Prisutna sam na svim porodima'', kaže dr. Milevoj Ražem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primanja koja ima danas, iako mnogima zvuče nestvarno, nije dobila preko noći. Iza nje je 40-ak godina staža, a o njenom kvalitetnom radu svjedoče i pohvale roditelja malih pacijenata na portalu najdoktor. Nekoliko je puta bila proglašavana najdoktoricom. 

''Ne sramim se svojih primanja, ali nije ugodno da o tome slušate i u cvjećarnici. Nisam preko noći dobila takva primanja. To su sve moji odrađeni sati, dežurstva i ogromna praksa. Ja sam taj novac po zakonu zaradila'', rekla je liječnica za Glas Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Svaki sat koji odradim po zakonu mi se plati, a ja sam ih itekako odradila. Samo prošli mjesec dežurala sam 11 puta 24 sata. Jednostavno nema tko'', kaže iskusna pulska pedijatrica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo