I DALJE PRISTIŽU DONACIJE / Majka male Mile: 'Primit će nekoliko vrsta lijekova. Liječnici vjeruju da ima velike šanse'

Milina obitelj se zahvalila na donacijama i poručila svima da ostanu otvorena srca i pomažu jedni drugima

31.3.2019.
18:46
VOYO logo

Za djevojčicu Milu Rončević i dalje pristižu donacije iz cijele Hrvatske, ali i šire. Akcija se proširila izvan granica naše zemlje pa uplate stižu iz Srbije, Bosne, Crne Gore, ali i iz Amerike.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I danas su se održavale brojne humanitarne akcije poput onih u Rijeci gdje su ujutro održana fotografiranja za Milu, a poslijepodne koncerti i besplatna šišanja. U akciju su se samo ovog vikenda u Rijeci uključili brojni kafići, kazalište te riječki sportaši od nogomataša do ribiča. Ni navijači nisu ostali ravnodušni pa je Armada skupljala novac bojeći ogradu riječkoga KBC-a.

Više nema dvojbe, malena Mila se s roditeljima pakira i uskoro iz Rijeke odlazi u Ameriku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL-ova reporterka Ida Balen razgovarala je s Milinom majkom koja je potvrdila da je sve spremno za odlazak na liječenje. Rekla je i kako se čula s našim znanstvenikom Draganom Primorcem koji je u kontaktu s liječnicima iz Philadelphije. Kaže da su se udružili 'veliki mozgovi'  i da postoji veliki optimizam.

Majka je potvrdila da će Mila primiti nekoliko vrsta lijekova. Kaže da su rezultati u toj klinici izuzetno uspješni i kako liječnici vjeruju da Mila ima doista velike šanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milina obitelj se zahvalila na donacijama i poručila svima da ostanu otvorena srca i pomažu jedni drugima jer "ovo zajedništvo koje se pokazalo u Milinom slučaju napravilo je jedno veliko čudo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo