reakcija na lukino pismo / Mala Selena ne skida osmijeh s lica i ne odvaja se od dresa broj 10: 'Sad Luku voli još više'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL / Facebook

Poklone ne ispušta iz ruku, a ne dopušta čak ni mlađem bratu da ih takne

25.7.2018.
20:00
Igor Kralj/PIXSELL / Facebook
VOYO logo

Prije nekoliko dana internetom se proširilo pismo Selene, petogodišnje djevojčice koja boluje od leukemije i koja je Luki Modriću napisala pismo. Svojem najdražem nogometašu napisala je kako bi voljela da joj odgovori na pismo te jednog dana dođe u posjet u njezinoj kući Dalju, gdje će mu napraviti piknik.

Budući da Selena Brunaji ne zna pisati, pomogla joj je starija sestra koja je zapisivala njezine riječi. Selena je svaki dan majku ispitivala je li poslala pismo njezinu najdražem nogometašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam više znala što ću i kako da dođem do Luke Modrića, i ovim putem zahvaljujem svim ljudima koji su ‘šerali’ to Selenino pismo, koje je na kraju došlo do Luke", govori majka Monika Brunaji (39) za 24sata.

Luka joj je odgovorio i poslao poklone. Iz vrećice HNS-a vadila je svaki privjesak, bilježnicu, nogometnu loptu i šiltericu s posebnom pažnjom i oduševljenjem. A njezina majka uživala je u neopisivoj sreći svoje djevojčice koja joj je davala snagu, optimizam i hrabrost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> FOTO Hrabra Selena (5) boluje od leukemije i sve što želi je Modrićev odgovor na njeno pismo 

"Rekla sam Seleni da će je doći slikati teta fotografkinja i da imam iznenađenje za nju. Ona je bila uvjerena da će doći Luka Modrić, izlazila je ispred kuće i čekala ga u haljinici koju si je odabrala. Ali kad je vidjela pismo, oduševljenju nije bilo kraja! Ona je toliko sretna što joj je odgovorio na pismo da vam ja riječima ne mogu opisati. Sad ga voli još i više! A kako ga je u pismu pozvala da dođe u Dalj, sad očekuje da će i doći. I ja nju ne mogu razuvjeriti", rekla je majka Monika. Zahvaljuje Modriću i HNS-u, ali naravno i svima koji su se uključili u akciju i ispunili želje hrabre Selene koja se bori s teškom bolešću, akutnom limfoblastičnom leukemijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leukemija je zahvatila 98 posto tijela, no u zadnjih nekoliko mjeseci njena bolest je u remisiji. Nedavno je prekinula turu kemoterapije koju joj je majka davala kod kuće. Od kemoterapije je bole ruke, noge i kosti pa sada uzima samo kapi D vitamina. Iako su nalazi sad uredni, svakog mjeseca mora raditi krvne pretrage, a u listopadu je očekuje nova punkcija koštane srži.

>> Modrić odgovorio hrabroj Seleni (5): 'Kako ti navijaš za nas, tako i mi igrači navijamo za tebe'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga ove godine Selena i njezina obitelj ne idu na more. Ljeto će provesti u Dalju gdje spava s dresom broj 10, loptom i pismom ispod jastuka. Poklone ne ispušta iz ruku, a ne dopušta čak ni mlađem bratu da ih takne te se i dalje nada da će je Luka posjetiti, prenosi 24sata. 

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo