premalo vremena / Maletić: 'Odustala sam od kandidature za predsjednicu HDZ-a, važniji su parlamentarni izbori'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ivana Maletić potvrdila je da se ipak neće kandidirati za predsjednicu HDZ-a jer bi joj ostalo premalo vremena za unutarstranačku utrku

29.6.2016.
13:31
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Potpredsjednica HDZ-a i zastupnica u Europskom parlamentu Ivana Maletić potvrdila je u srijedu da se neće kandidirati za predsjednicu HDZ-a, istaknuvši kako će svu energiju, kao predsjednica HDZ-ova stranačkog povjerenstva za izradu izbornog programa, usmjeriti na predstojeće izvanredne parlamentarne izbore.

Shvatila sam da je premalo vremena za unutarstranačku utrku kako bi mogli kvalitetno obići zemlju i sve naše članstvo. Za to treba uobičajena kampanja Ivana Maletić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljala sam kako bi bilo dobro da se kandidiram i u kampanji razmjenjujemo nove ideje i drugačije programe. No, shvatila sam da je premalo vremena za unutarstranačku utrku kako bi mogli kvalitetno obići zemlju i sve naše članstvo. Za to treba uobičajena kampanja", kazala je Maletić Hini upitana za razloge odustajanja od kandidature za predsjednicu HDZ-a. 

Puno su važniji predstojeći parlamentarni izbori, naglasila je, dodavši  kako će svu svoju energiju usmjeriti na predstojeće izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlučila sam se fokusirati na to", istaknula je potpredsjednica HDZ-a Maletić.

Od kandidature za predsjednika HDZ-a ranije su odustali i Oleg Butković i Tomislav Tolušić, čija su se imena kao mogućih kandidata navodila u medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbori za novog predsjednika HDZ-a po načelu "jedan član - jedan glas" održat će se 17. strpnja, a svoju kandidaturu do sada je javno najavio samo europarlamentarac Andrej Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo