teorije zavjere / 'Malog anarhistu je podmetnuo SDP i roditelji su mu u stranci'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Kujundžićevi simpatizeri pokušali su objasniti uzroke izbornog brodoloma različitim teorijama.

29.12.2014.
16:40
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Milan Kujundžić i njegovi 'zoraši' sinoć nisu mogli skriti nezadovoljstvo rezultatima prvog kruga glasovanja za predsjednika Republike Hrvatske.

Već nakon što su objavljene izlazne ankete, Kujundžićevi simpatizeri u stranačkim prostorijama u Folnegovićevoj počeli su tražiti uzroke izbornog brodoloma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malog anarhistu je podmetnuo SDP. To vam je sigurno", razvijali su teorije zavjere 'zoraši', piše Tportal, pokušavajući objasniti iznenađujuće dobar rezultat Ivana Vilibora Sinčića. 

Osim toga, jedan od članova Kujundžićevg stožera poručio je kako on zna da su Sinčićevi roditelji članovi vladajuće stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vjerujem da je bilo manipulacija i namještanja. S rezultatom Kujundžića nisam razočaran. Mislim da je on najbolje predstavio svoj program i sebe, ali građani izgleda to nisu tako percipirali", komentirao je Vladimir Šišljagić, HDSSB-ov župan Osječko-baranjske županije i Kujundžićev koalicijski partner.

Međutim, dok je Kujundžić odmah pozvao svoje glasače da podrže Kolindu Grabar Kitarović u drugom krugu, HDSSB-ovci se na tu temu još ne žele izjasniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo