sudionici iz 140 zemalja svijeta / Marijana Petir 2. veljače na Nacionalnom molitvenom doručku u Washingtonu

Image

Zastupnica Petir u Washingtonu će se susresti s guvernerima, senatorima, kongresmenima i političarima koji su se istaknuli u zaštiti i promociji općeljudskih vrijednost

30.1.2017.
21:00
VOYO logo

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir u posjetu je Sjedinjenim Američkim Državama gdje će 2. veljače sudjelovati na 65. Nacionalnom molitvenom doručku koji uz američkog predsjednika i članove Senata te Kongresa okuplja sudionike iz 140 zemalja svijeta, priopćio je ured zastupnice  u ponedjeljak.

Tijekom svoga posjeta SAD-u, zastupnica Petir u Washingtonu će se susresti s guvernerima, senatorima, kongresmenima i političarima koji su se istaknuli u zaštiti i promociji općeljudskih vrijednosti, kao i s predstavnicima brojnih organizacija i institucija civilnoga društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjet glavnom gradu SAD-a, zastupnica Petir iskoristit će i za susret s hrvatskom zajednicom u Washingtonu.  

Nacionalni molitveni doručak okuplja sudionike iz više od 140 zemalja svijeta koji u duhu prijateljstva, molitve i zahvalnosti ostavljaju po strani svoje razlike, nastojeći izgraditi osobne odnose te produbiti međunarodne odnose kroz ljubav prema Bogu i brigu za drugoga, stoji u pozivu koji su ove godine potpisali senatori John Boozman i Cristopher Coons.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zastupnica Petir na Nacionalnom molitvenom doručku sudjeluje drugi put, a od početka svoga djelovanja u Europskom parlamentu uključena je i u organizaciju Europskog molitvenog doručka koji se održava u Europskom parlamentu u Bruxellesu. Temeljem  preporuke zastupnice Marijane Petir, poziv za sudjelovanje na Nacionalnom molitvenom doručku dobili su i mladi političari Klementina Karanović iz Majura, Nikolina Vrbančić iz Karlovca i Tomislav Katanović iz Križevaca koji će sudjelovati i u posebnom programu za mlade političare u Washingtonu, navodi se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo