Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
sudionici iz 140 zemalja svijeta

Marijana Petir 2. veljače na Nacionalnom molitvenom doručku u Washingtonu

Zastupnica Petir u Washingtonu će se susresti s guvernerima, senatorima, kongresmenima i političarima koji su se istaknuli u zaštiti i promociji općeljudskih vrijednost

Image
Vijesti.hr/ 30.1.2017. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir u posjetu je Sjedinjenim Američkim Državama gdje će 2. veljače sudjelovati na 65. Nacionalnom molitvenom doručku koji uz američkog predsjednika i članove Senata te Kongresa okuplja sudionike iz 140 zemalja svijeta, priopćio je ured zastupnice  u ponedjeljak.

Tijekom svoga posjeta SAD-u, zastupnica Petir u Washingtonu će se susresti s guvernerima, senatorima, kongresmenima i političarima koji su se istaknuli u zaštiti i promociji općeljudskih vrijednosti, kao i s predstavnicima brojnih organizacija i institucija civilnoga društva.

Posjet glavnom gradu SAD-a, zastupnica Petir iskoristit će i za susret s hrvatskom zajednicom u Washingtonu.  

Nacionalni molitveni doručak okuplja sudionike iz više od 140 zemalja svijeta koji u duhu prijateljstva, molitve i zahvalnosti ostavljaju po strani svoje razlike, nastojeći izgraditi osobne odnose te produbiti međunarodne odnose kroz ljubav prema Bogu i brigu za drugoga, stoji u pozivu koji su ove godine potpisali senatori John Boozman i Cristopher Coons.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zastupnica Petir na Nacionalnom molitvenom doručku sudjeluje drugi put, a od početka svoga djelovanja u Europskom parlamentu uključena je i u organizaciju Europskog molitvenog doručka koji se održava u Europskom parlamentu u Bruxellesu. Temeljem  preporuke zastupnice Marijane Petir, poziv za sudjelovanje na Nacionalnom molitvenom doručku dobili su i mladi političari Klementina Karanović iz Majura, Nikolina Vrbančić iz Karlovca i Tomislav Katanović iz Križevaca koji će sudjelovati i u posebnom programu za mlade političare u Washingtonu, navodi se u priopćenju.

Vijesti.hr/ 30.1.2017. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba